Fikret Orman: "demba Ba'yı Transfer Etmek Istiyoruz"

Fikret Orman: "demba Ba'yı Transfer Etmek Istiyoruz"
Sporxtv'nin Youtube hesabında yayınlanan ve büyük yankı uyandıran "Futbol Masası" programında Demba Ba'nın sezon sonunda Beşiktaş'a transfer olacağını ve bu transferi bizzat Orman'ın yapacağı açıklanmıştı. "Futbol Masası" programında tüm Türkiye'ye duyurulan bu haberin ard
Sporxtv'nin Youtube hesabında yayınlanan ve büyük yankı uyandıran "Futbol Masası" programında Demba Ba'nın sezon sonunda Beşiktaş'a transfer olacağını ve bu transferi bizzat Orman'ın yapacağı açıklanmıştı.

"Futbol Masası" programında tüm Türkiye'ye duyurulan bu haberin ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da yaptığı açıklamada Demba Ba'ya sezon sonunda siyah-beyazlı formayı giydirmek istediklerini açıkladı.

SPORXTV'E ABONE OL! HEMEN ŞİMDİ

DEMBA BA'YI İSTİYORUZ, EVET

Demba Ba hakkında konuşan Orman, "Demba Ba çok önemli bir oyuncu, bizde onun Beşiktaş'ta olmasını istiyoruz. Henüz konuşmadık, bu maç öncesinde de doğru olmaz. Demba Ba, Beşiktaş'ın evladı, sezon sonu geldiği zaman bakarız Önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta olmasını istiyorum. Vagner Love'un bu hafta sakatlığı var, bizimle olmayacak. Negredo çok iyi durumda, Hollanda Milli Takımı'nda Ryan Babel forvet oynuyor, Mustafa Pektemek var. Çok kaliteli bir takımız. Lens'i transfer ederken aynı fikirdeydik, bugün de aynı fikirdeyiz. Kalitesi belli. Adaptasyon sorunları olabiliyor, Lens'in kalitesi tartışamayız" dedi.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ, BEN BUNA İNANIYORUM
Şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan Orman, "Şu anda rakiplerimizin puan kaybetmesi bekleyeceğiz. Rakiplerimizin ne yaptığı değil bizim ne yaptığı önemli. Takımımız çok tecrübeli, hocamız çok tecrübeli. İki senelik şampiyonluk başarımız var. Biz bu şampiyonluğumuzu kazanacağımızı düşünüyoruz, açıkcası ben öyle düşünüyorum. Futbolcularımız da öyle düşünüyor. Bu hafta Tamer hocamız karşımızda olacak, geçen sezon bizim stadımızda şampiyonluk yaşamıştı ve bu sezon da bize rakip olacak" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.