Çekmeköy’ün Kızları; Samsun’da Tarih Yazdı

Çekmeköy’ün Kızları; Samsun’da Tarih Yazdı
Geçen sezon çıktığı Türkiye 1. Ligin ardından bu sezon da grup lideri olarak play-of karşılaşmalarında Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Çekmeköy...

Geçen sezon çıktığı Türkiye 1. Ligin ardından bu sezon da grup lideri olarak play-of karşılaşmalarında Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı Samsun'da yapılan play-of karşılaşmalarında rakibi Aksaray'ı yendi.

Çekmeköy'de kurulduğu günden bu güne büyük başarılara imza atan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı büyük başarılara imza atıyor. Kuruculuğunu Sıtkı Aydemir'in yaptığı Çekmeköy İşitme Engelliler Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı kısa süre sonra Çekmeköy Belediyesi tarafından desteklenerek Çekmeköy belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı olarak büyük başarılara imza attı.

Geçen sezon çıktığı Türkiye 1. Ligin ardından bu sezon da grup lideri olarak play-of karşılaşmalarında Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren takım, geçtiğimiz hafta Samsun'da yapılan play-of karşılaşmalarında rakibi Aksaray'ı yendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.