Arap Turizm Seyahat Acenteleri Trabzon’da İncelemelerde Bulunuyor

Arap Turizm Seyahat Acenteleri Trabzon’da İncelemelerde Bulunuyor
Trabzon'da bir dizi incelemelerde bulunan Arap turizm acente temsilcileri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek bölgede yatırım alanları ve Arap...
Trabzon'da bir dizi incelemelerde bulunan Arap turizm acente temsilcileri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek bölgede yatırım alanları ve Arap turistlerin bölgedeki talepleri hakkında paylaşımlarda bulundu.

Acente sahiplerine aktardığı şikâyet ve talepleri dinleyen Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, talepler doğrultusunda eksikleri gidermeye çalıştıklarını söyledi. Hacısalihoğlu "Daha önce Riyad ve Dubai'de fuarlara katıldık. Yapmış olduğumuz girişimlerle bölgemizi tanıtarak sizleri davet ettik. Charter seferleri ve Türk Hava Yolları seferleri başlatıldı. Zaman geçtikçe daha da geliştirerek bölgemize gelebilmeniz için kolaylıklar sağlamaya çalışıyoruz. Mutlaka şikâyet edilen eksil olan yönler oluyor. Sizlerin söyleyecek olduğu bu talepler üzerine düzenlemeleri yapmaya çalışıyoruz."dedi. Örneğin taksilerle olan problemleri düzeltmek için yoğun çalışmaları olduğunu ifade ederek, "Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile (TESOB) eğitim ve denetim çalışmaları yürütüyoruz. Restoran ve otel çalışanlarına hizmet eğitimi ve dil gibi konularda çalışmalarımız başlatıldı. Benzer şekilde havaalanına rehberler atıyoruz ve çağrı merkezi oluşturarak telefonla yardım alma ve sorun yaşanıldığında bildirme gibi bir hizmeti hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bazı Arap ülkelerinden girişlerde vize sorunları oluyor bu yönde de sizlerden bize bilgi geldikçe çalışmalarımızı yapıyoruz. Turistlerin rahatlığı için hassas davranma gayesindeyiz" şeklinde konuştu.

Acente sahiplerine bölgede yatırım yapmaları için davette bulunan Başkan Hacısalihoğlu "Bir Arap firması 1 milyon Euro değerinde çok geniş içerikli bir yatırımı bölgemizde başlatmış bulunuyor. Yatırım bağlamında düşündüğünüzde ülkemizde devlet tarafından sağlanan vergi muafiyetleri, çalışanların sigorta veya maaş ödemeleri gibi birçok avantaj mevcut durumda. Bu tür kolaylıklardan yararlanarak yatırımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Biz TTSO olarak yatırım ortamları ve piyasa değerleri gibi birçok alanda bilgi aktarımı sağlayabiliriz. Gerekli tüm yardımları yapmaya hazırız. Ne zaman isterseniz projenizle ilgili bizimle irtibata geçerek bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.