Aras Edaş Çalışanları Mesai Arkadaşlarına Yapılan Bıçaklı Saldırıyı Kınadı

Aras Edaş Çalışanları Mesai Arkadaşlarına Yapılan Bıçaklı Saldırıyı Kınadı
Kars ARAS EDAŞ'ta görevyapan kaçak elektrik ekibi ve kesme bağlama ekiplerine düzenlenen bıçaklı saldırı kınandı.

Kars ARAS EDAŞ'ta görevyapan kaçak elektrik ekibi ve kesme bağlama ekiplerine düzenlenen bıçaklı saldırı kınandı.

ARAS EDAŞ ekiplerine düzenlenen bıçaklı saldırı sonrasında kurum önünde toplanan ARAS elektrik çalışanları basın açıklaması yaparak arkadaşlarına yapılan çirkin saldırıya tepki gösterdi.

Aras Edaş Kars İl Koordinatörlüğü önünde bir araya gelen ARAS EDAŞ çalışanları adına açıklama yapan Yasin Çiftçi, "Bizler Aras Edaş çalışanları olarak, müşterilerimizin kesintisiz ve kaliteli enerji kullanmaları için 24 saat hizmet vermekteyiz. Bu hizmeti verebilmek için her türlü fedakârlığı yapmaktayız. Ayrıca kaçak elektrik kullanan, elektrik borcunu zamanında ödemeyenlerin elektriklerini yönetmelikler çerçevesinde kesmek gibi bir görevde ifa etmekteyiz. Bu mücadeleyi yaparken amacımız müşterilerimizin ve kurumumuzun haklarını korumaya çalışmaktır. Son zamanlarda kesme açma ve kaçak elektrik kullanımıyla mücadele eden arkadaşlarımız saldırıya, darp edilmeye ve dün olduğu gibi yaralayıcı ve delici aletlerle saldırıya maruz kalmaktadır. Bizlerin tek amacı görevimizi layıkıyla yapmak ve ailemizin geçimini sağlamaktır. Hiçbir müşterimize farklı davranmamız mümkün değildir. Bu anlamda bizlere destek veren müşterilerimize teşekkür ederiz. Kaçak elektrik kullanan ve borcunu zamanında ödemeyenler ile yasal çerçeve içindeki mücadelemiz halkımızın sağlıklı ve kaliteli enerji kullanması adına devem etmektedir" dedi.

ARAS EDAŞ Kars İl Koordinatörü Bülent Gürel, ise yaptığı açıklamada, "Gerçekten müşterilerimize kaliteli hizmet sunabilmek için çalışmaktayız. Ayrıca 2018 yılında bu 5'inci saldırıya uğrayışımız. Biz bunu değerli müşterilerimizin hizmetine sunmak açısından, kaliteli enerji vermek açısından yapıyoruz. Ama bu kötü niyetli insanlara da fırsat vermeyeceğiz, inşallah bundan sonra da mücadelemize daha çok devam edeceğiz, kaçak kullanan ve borcunu ödemeyenlerin elektriklerini keseceğiz. Biz bize yardımcı olan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyortuz. Biz vatandaşlarımızın haklarını korumak için bunu yapıyoruz. Arkadaşlarımıza da çalışanlara ayrıca teşekkür ederiz, saldırganlara karşı herhangi bir şeyde bulunmamışlardır. Ama biz artık bundan sonra toplu olarak bu mücadelemize devam edeceğiz, bu tür insanların da emniyet güçleri tarafından alı konulması ve cezalandırılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Bıçaklı saldırıda kolundan yaralanan ARAS EDAŞ Borç Kesim Bağlama Görevlisi Doğukan Koçkeser ise "Biz işimiz icabı oraya gittik. Borcundan dolayı abonenin elektriğini kestik. Oda direk aşağıya inip tepkisi şiddete döndü. Biz görevimizi yapıyoruz, yapmak zorundayız da, ama böyle bir saldırıya maruz kaldık. Kınıyoruz başka bir şey yok" şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamanın ardından ARAS EDAŞ çalışanları daha sonra dağıldı.

Aras Edaş Çalışanları Mesai Arkadaşlarına Yapılan Bıçaklı Saldırıyı Kınadı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.