Arda Turan'a 12,5 Yıl Hapis İstemiyle Dava Açıldı

Arda Turan'a 12,5 Yıl Hapis İstemiyle Dava Açıldı
Arda Turan ile şarkıcı Berkay, Emirgan'daki bir mekanda kavga etmişti.

Arda Turan ile şarkıcı Berkay, Emirgan'daki bir mekanda kavga etmişti. Turan'ın burnunu kırdığı şarkıcı Berkay, tedavi gördüğü hastaneden önceki gün taburcu oldu. Ünlü şarkıcının avukatı, Arda Turan için tutuklama kararı çıkarılmasını talep etmişti.

ARDA'YA, CİNSEL TACİZ VE KASTEN YARALAMA SUÇLARINDAN DAVA AÇILDI

Arda Turan hakkında, "Cinsel Taciz", "Ruhsatsız Silah Bulundurmak", "Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokmak" ve "Kasten Yaralama" suçlamalarıyla dava açıldı. Berkay Şahin hakkında ise "Hakaret" suçlamasıyla iddianame düzenlenirken; "Tehdit" suçlamasından ise takipsizlik verildi.

12,5 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTENİYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamelerde Arda Turan'a 12,5 yıla, Berkay Şahin'e ise 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Oyuncu Gürgen Öz, Çektiği Videoyla Kavga Eden Arda Turan ve Berkay Şahin'i Tiye AldıOyuncu Gürgen Öz, Çektiği Videoyla Kavga Eden Arda Turan ve Berkay Şahin'i Tiye Aldı İspanyol Basını, Arda Turan'ı Yerden Yere Vurdu: Kariyerini Kanalizasyona Attıİspanyol Basını, Arda Turan'ı Yerden Yere Vurdu: Kariyerini Kanalizasyona Attı Arda Turan'ın Burnunu Kırdığı Berkay Şahin, İptal Etmek Zorunda Kaldığı Konserlerinden 1 Milyon TL KaybettiArda Turan'ın Burnunu Kırdığı Berkay Şahin, İptal Etmek Zorunda Kaldığı Konserlerinden 1 Milyon TL Kaybetti Arda Turan-Berkay Kavgasının Görüntülerini Gizlemeye Çalışan Emniyet Amiri Görevden AlınmışArda Turan-Berkay Kavgasının Görüntülerini Gizlemeye Çalışan Emniyet Amiri Görevden Alınmış Spor Yazarı Uğur Meleke: Arda Turan'ın Belki de Futbol Hayatı BittiSpor Yazarı Uğur Meleke: Arda Turan'ın Belki de Futbol Hayatı Bitti Arda Turan, Takım Arkadaşları ve Teknik Ekipten Helallik İstediArda Turan, Takım Arkadaşları ve Teknik Ekipten Helallik İstedi Berkay Şahin'in Avukatı: Arda Silahını Bilerek Ateşledi, Bu İşin Özrü OlmazBerkay Şahin'in Avukatı: Arda Silahını Bilerek Ateşledi, Bu İşin Özrü Olmaz Arda Turan'ın Burnunu Kırdığı Berkay'ın Doktoru: Ses Tellerini Etkileyen Bir Durum Yok, Süreye İhtiyacımız VarArda Turan'ın Burnunu Kırdığı Berkay'ın Doktoru: Ses Tellerini Etkileyen Bir Durum Yok, Süreye İhtiyacımız Var Arda Turan'ın Berkay'ın Yanına Giderken Taşıdığı Silahın Suikast Silahı Olduğu Ortaya ÇıktıArda Turan'ın Berkay'ın Yanına Giderken Taşıdığı Silahın Suikast Silahı Olduğu Ortaya Çıktı Arda Turan'ın Hastaneyi Bastığı Silah Ruhsatsız ÇıktıArda Turan'ın Hastaneyi Bastığı Silah Ruhsatsız Çıktı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.