Tsyd Üyeleri Hasret Giderdi

Tsyd Üyeleri Hasret Giderdi
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi'nde yenilenen Nihat Geven Tesisleri'nin açılışı yapılırken düzenlenen gecede 20,30 ve 40 yıllık...

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi'nde yenilenen Nihat Geven Tesisleri'nin açılışı yapılırken düzenlenen gecede 20,30 ve 40 yıllık üyelere plaket verildi.

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir'in de katıldığı törenin açılış konuşmasını yapan TSYD Adana Şubesi Başkanı Adnan Poyraz, "TSYD Adana Şubesi olarak her geçen yıl daha büyüyerek, Türk sporu, üyelerimiz ve spor medyasına hizmet veriyoruz. Onursal başkanımız, meslek büyüğümüz Nihat Geven tarafından derneğimize kazandırılan bu güzel tesiste yine birlikte olduğumuz için çok mutluyuz" dedi.

Poyraz, Genel Başkan Oğuz Tongsir'in katkılarıyla yenilenen tesisin daha da uygun hale geldiğini belirterek, "Bu konuda bize önemli katkı veren Genel Başkanımız Oğuz Tongsir'e çok teşekkür ediyoruz. Erken yeni yıl kutlamasıyla bir araya gelip hasret giderdiğimiz için de çok mutluyuz. Ayrıca TSYD üyeliğinde 20,30 ve 40 yılı dolduran arkadaşlarımız için Genel Başkanımız Oğuz Tongsir'in hazırlattığı plaketler ise gecemize ayrı bir heyecan katmıştır" diye konuştu.

TSYD her geçen gün güçleniyor

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, Adana'da olmaktan dolayı mutluluğunu dile getirdiği konuşmasında, "Adana Şubemiz TSYD'nin en köklü, geniş ve başarılı bir şubemizdir. Başkan Adnan Poyraz'ın daveti ile burada olmaktan, sizlerle birlikte bu güzel ortamı yaşamaktan dolayı çok mutluyum. TSYD olarak böyle etkili ve çalışkan şubelerimizle her geçen gün daha da güçleniyoruz" dedi.

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, üyelikte ise 50'nci yılını dolduran TSYD Adana Şubesi'nin kurucu Başkanı Nihat Geven'e gecenin sürprizini yaptı. Ünlü karikatürist Mesut Yavuz'un çizdiği karikatür ile duygulanan Geven, ardından TSYD tarafından adına hazırlanan köstekli saat ile de duygulu anlar yaşadı. Geve, Genel Başkan Tongsir'in armağanları karşısında mutlu oldu. Genel Başkan Tongsir "Nihat Geven örnek kişiliği spor adamlığı ile TSYD için de önemli bir kazançtır. Derneğimize çök önemli katkıları olmuştur. Biz de TSYD olarak bu anlamlı günde kendisine mutlu olacağı armağanlar hazırladık" şeklinde konuştu.

TSYD'de 40'ncı yılını dolduran Adana'nın duayen gazetecilerinden Muzaffer Bal'a plaketini CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer verdi. Tümer, çok eski yıllardan tanıdığı ve saygı duyduğu Muzaffer Bal'a plaketini verdiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Metin Gören'den 41 kere maşallah

Törende 40 yıllık üyelerden Kurtar Çakın, Bilal Tipi ve İlhan Erk'e plaketlerini TSYD'nin Adanalı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gören, tek tek kutlayarak "41 kere Maşallah" dedi.

İstanbul'dan 1 haftalığına geçici görevle geldiği Adana'da 30 yılı geride bırakan Hürriyet Gazetesi'nin Bölge Temsilcisi Sinan Tanyıldız'ın TSYD'deki 40'ncı yıl plaketini Genel Başkan Oguz Tongsir ve Adana Şubesi Başkanı Adnan Poyraz beraber verdi.

TSYD'de 30 yılı dolduran üyelerin plaketlerini Adana Şubesi Başkanı Adnan Poyraz verdi. Başkan Poyraz, Erdal Fernergiz, Erkan Erk, Orhan Apaydın, Mehmet Kırcalı, Abdulvahap Ünkat ve Musa Alkan'a plaket verirken kendisi de 30. Yıl plaketini Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Cafer Esendemir'den aldı.

TSYD'de 20 yılı dolduran Duran Fidan, Bircan Birincioğlu, Hasan Hüseyin Türk, Serkan Şenyürek, Ahmet Yahşi, Abdullah Yangın, Erol Şennur, Hüseyin Sungur, Ahmet Kurtlu Çakın, Ergun Kara ve Mehmet Önal'a plaketlerini TSYD'nin Adanalı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve As Başkanı Oğuz Kerim Hoşfikirer verdi. TSYD'nin 20 yıllık üyesi Hoşfikirer'in plaketini ise TSYD Adana Şubesi Başkanı Adnan Poyraz verdi.

Tsyd Üyeleri Hasret Giderdi

Tsyd Üyeleri Hasret Giderdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.