Askere gitmek için 30 kilo verdi

Askere gitmek için 30 kilo verdi
Manisa’da 26 yaşındaki genç, hayalini kurduğu vatani görevini yerine getirmek için diyetisyen eşliğinde 135 kilodan 104 kiloya düştü. 6 ayda yaklaşık 30 kilo veren genç, birliğine teslim olacağı günü bekliyor.

Manisa'da yaşayan 26 yaşındaki Sergen Çam, hem sağlıklı yaşamak hem de askerlik vazifesini yerine getirebilmek amacıyla okul döneminde aldığı kilolarından kurtulmak için spora başladı. Yaptığı sporla kilo veremeyen Çam, spor salonundaki antrenörünün de tavsiyesiyle Manisa Özel 8 Eylül Hastanesine gelerek Diyet ve Beslenme Uzmanı Betül Çelebi'den yardım aldı. Diyet ve Beslenme Uzmanı Çelebi ile 6 aylık diyet programı uygulayan Çam, 135 kilodan 104 kiloya düştü. Askerlik için sınır olan 106 kilonun da altına düşen Çam, birliğine teslim olacağı günü heyecanla bekliyor. 

"Sağlıklı bir şekilde kilolarımdan kurtuldum"

Uzun süredir kilo vermeye çalıştığını söyleyen Sergen Çam, "Uzun süredir kilo vermeye çalışıyorum. Kilo vermek için 1 yıldan daha fazla spor salonuna giderek çaba harcadım. Salondaki bir antrenörüm iyi çalışmama rağmen kesinlikle doğru bir şekilde kilo veremeyeceğimi, bilinçli bir beslenme programı uygulamam gerektiğini söyledi. Ben de bunun üzerine iyi bir diyetisyen araştırmaya başladım. Betül Hanım'la tanıştık. Bu süreçte hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilolarımdan kurtuldum. Önümde daha yolum var. Ama bilinçsiz bir şekilde kendi çabalarıma oranla çok daha kolay bir şekilde 30'dan fazla kilo verdim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.