Dalyanlı Spor Fotoğrafçısı "Yılın Muhabiri" Seçildi

Dalyanlı Spor Fotoğrafçısı "Yılın Muhabiri" Seçildi
Muğla'daki amatör spor kulüplerinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 2 yıldır aralıksız yayın yapan 48spor.com'un yaratıcısı Berkay Göcekli,...

Muğla'daki amatör spor kulüplerinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 2 yıldır aralıksız yayın yapan 48spor.com'un yaratıcısı Berkay Göcekli, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nca (ASFK) ödüle layık görüldü.

Muğla ASFK tarafından bu yıl 25'incisi gerçekleştirilecek organizasyonda 2016-2017 spor sezonunda başarılı olmuş sporcu ve takımların ödülleri verilirken, amatör spora yardım ve destekte bulunun kişi ve kuruluşlara şükran plaketleri verileceği, ayrıca amatör spora yer ve önem veren basın yayın kuruluşlarının da ödüllendirileceği açıklandı.

Dalyan'lı spor fotoğrafçısı Berkay Göcekli, Muğla ASFK tarafından "en başarılı amatör spor muhabiri" seçilirken, 48spor.com ise amatör spora en fazla yer ayıran medya olarak ödüllendirildi.

Göcekli, vatani görevini yapmak amacıyla gecenin düzenleneceği saatlerde askeri birliğine katılacağı için Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan'ı makamında ziyaret etti.

Berkay Göcekli, yaklaşık 2 yıldır gönüllü olarak sürdürdüğünü belirttiği 48spor projesi ile Muğla'nın 13 ilçesinden en az bir kulüp fotoğraflamayı başardığını söyledi.

Göcekli; "Muğla'nın son yıllardaki en güncel spor fotoğraf arşivini oluşturdum. Bu proje hem bölgemizin spor kulüplerinin hem de sporcuların tanıtımında oldukça etkili oldu. Aynı zamanda 48spor.com aracılığıyla Muğla'da amatör ve profesyonel liglerde mücadele eden spor kulüplerimizin de haberlerini yazarak okuyuculara ulaştırmaya çalıştım. Bana güvenerek Muğla sporuna katkı sağlamama yardımcı olan Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan'a çok teşekkür ederim. 48spor projesinde Muğlalı olmamalarına rağmen Muğla'nın sporu için daima destek olan üniversiteden dostlarıma da teşekkürü bir borç bilirim. Bu kısa soluklu gönüllü maceranın Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından takdir edilmesi gurur verici, Muğla ASKF tarafından bu yıl 25'incisi düzenlenen Amatör Spor Gecesi ve Ödül Töreni'nde bu yıl beni en başarılı spor muhabiri olarak seçen ve aynı zamanda 48spor'u amatör spora en fazla yer ayıran medya olarak ödüllendiren başta ASKF Başkanı Mehmet Top ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Umarım bölgemizde amatör spora duyulan ilgi ve medya desteği giderek artar" diye konuştu.

Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top ise amatör spora yardım eden destek veren kişi ve kuruluşları bu yıl 25'inci kez ödüllendireceklerini dile getirerek, "Şunu söylemem gerek ki Berkay kardeşimizi gittiğimiz tüm maçlarda görüyoruz. Bölgesel, süper amatör ve profesyonel maçlarda kendisini görmek bizi son derece mutlu ediyor. Amatör spor kulüplerini fotoğraflaması ve haber yapmasını takdir ediyorum. Bu gösterdiği emeğe karşılıkta kendisini en başarılı amatör spor muhabiri olarak ödüllendirdik. İnşallah askerden sonraki haberlerinde de yine amatör spora yer vermesini kendisinden istirham ediyorum" dedi.

Dalyanlı Spor Fotoğrafçısı "Yılın Muhabiri" Seçildi

Dalyanlı Spor Fotoğrafçısı "Yılın Muhabiri" Seçildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.