B.b.erzurumspor Teknik Direktörü Altıparmak: “Basınımız Ve Taraftarımızdan Destek Bekliyorum”

B.b.erzurumspor Teknik Direktörü Altıparmak: “Basınımız Ve Taraftarımızdan Destek Bekliyorum”
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, oyun kriterinde hücumu seven bir hoca olduğunu belirterek, takımının belki çok gol yiyen ama aynı zamanda...

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, oyun kriterinde hücumu seven bir hoca olduğunu belirterek, takımının belki çok gol yiyen ama aynı zamanda da çok gol atan takım olacağını söyledi. Teknik Direktör Altıparmak, "Basımız ve taraftarlarımızdan destek bekliyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Tesislerinde beraberinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Sportif Direktörü Zafer Demir ile basın mensuplarıyla kahvaltı da bir araya gelen B.B Erzurumspor Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Şu anda tek sorun bazı oyuncuların istenilen düzeyde olmaması. Bir de bazı oyunculardaki özgüven eksikliği. İlk yarıda kalan 6 hafta süre içerisinde performans eksikliği bulunan oyuncuları göreceğiz. Daha doğrusu onlardan patlama bekliyorum. Devre arası için transfer politikamızı da bu 6 hafta belirleyecek. Öncelikli burada işim adaletli olmak. Kim iyiyse o oynayacak. Yaşı ne olursa olsun sahada en iyisi olacak. Elbette ki bir hedefimiz olacak. Üst sıralara tırmanmak için biz elimizden gelen yapacağız. Sadece burada taraftarın biraz sabırlı olması gerekiyor. Zaten bir maça sadece Erzurum'da oyuncular değil, basın ve taraftarımızın da hazırlanması gerekiyor. Ben hücum futbol oynatmayı severim. O yüzden de benim takımım çok gol yer ama çok da gol atar." dedi.

Cumartesi günü oynayacakları Ümraniye maçında iç saha avantajını taraftarlarıyla birlikte kullanmak istediklerini ifade eden Teknik Direktör Altıparmak, "Her şeyden önce çok sabırlı bir takımla oynayacağız. Ben Elazığ'dayken de bu takımla oynadım ve 90 artı 5'de yediğimiz golle onlara yenildik. Elbette ki o takımın zaafları da var ve o zaafları kullanmak isteyeceğiz. İnşallah Cumartesi günü üç puan alarak başlamak istiyoruz." diye konuştu.

B.B Erzurumspor'da olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Mehmet Altıparmak, özellikle tesis anlamında kulübün çağ atladığını kaydederek "Özellikle bütün takımlar için söylüyorum kamp için burası dururken Avrupa'ya gitmek aptallık olur. Bu önemli hizmetle tesisleri kazandıran Onursal Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür ediyorum" diye konuştu

B.b.erzurumspor Teknik Direktörü Altıparmak: “Basınımız Ve Taraftarımızdan Destek Bekliyorum”

B.b.erzurumspor Teknik Direktörü Altıparmak: “Basınımız Ve Taraftarımızdan Destek Bekliyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.