''atiba, Tarihimizin En Iyi Futbolcusu''

''atiba, Tarihimizin En Iyi Futbolcusu''
Beşiktaş'ın Kanadalı orta sahası Atiba Hutchinson için ülkesinin milli takımında yer alan takım arkadaşı Jonathan Osorio'dan övgü dolu açıklamalar geldi. Kanada Milli Takımı'nda 80 maça çıkan Atiba hakkında konuşan Osorio, ''Atiba, inanılmaz bir oyuncu.
Beşiktaş'ın Kanadalı orta sahası Atiba Hutchinson için ülkesinin milli takımında yer alan takım arkadaşı Jonathan Osorio'dan övgü dolu açıklamalar geldi.

Kanada Milli Takımı'nda 80 maça çıkan Atiba hakkında konuşan Osorio, ''Atiba, inanılmaz bir oyuncu. Onun Kanada tarihinin en iyi futbolcusu olduğunu çok rahat bir şekilde söyleyebilirim. Kariyerinde ve milli takımında yaptıkları ortada. Harika bir tecrübesi var. Saha dışında da müthiş bir insan.'' dedi.

''ONA SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN ŞANSLIYIZ''

MLS ekiplerinden Toronto'da oynayan 26 yaşındaki oyuncu, ''Takımdaki gençler, Atiba ile oynadıkları için kendilerini çok şanslı hissetmesi lazım. Kendisi daha çok saygıyı hak ediyor. Özellikle Kanada'da bunu oldukça hak ediyor. O, en iyisi ve ona sahip olduğumuz için şanslıyız.'' diye konuştu.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.