Adnan Polat Için "iadeiitibar" Oylaması Iddiası

Adnan Polat Için "iadeiitibar" Oylaması Iddiası
Galatasaray'ın Cumartesi günü gerçekleştirilecek olağan mali genel kurulunda, sarı-kırmızılı kulübün eski başkanlarından Adnan Polat için iadei itibar oylaması yapılacağı ileri sürüldü. Adnan Polat'ın, başkanlığı döneminde 2011 yılı mali genel kurulunda idari yönden i.
Galatasaray'ın Cumartesi günü gerçekleştirilecek olağan mali genel kurulunda, sarı-kırmızılı kulübün eski başkanlarından Adnan Polat için iadei itibar oylaması yapılacağı ileri sürüldü.

Adnan Polat'ın, başkanlığı döneminde 2011 yılı mali genel kurulunda idari yönden ibra edilmemesi ve sonrasında seçime gitmek zorunda kalması olayının üzerinden 7 yıl geçerken, Cumartesi günü mali genel kurulda Polat'ın geriye dönük ibrası için bir önerge hazırlandığı, gerekli imzaların da toplandığı iddia edildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Galatasaray Kulübünün başkan adayı Ali Fatinoğlu, bu yönde bilginin kendisine de geldiğini belirterek, önergenin getiriliş biçimini doğru bulmadığını aktardı.

Adnan Polat ve ailesini 30 yıldır tanıdığını, kesinlikle bir itibar problemleri de olmadığını dile getiren Fatinoğlu, "Sayın Polat'ın itibarı toplum vicdanında yerindedir. Ancak Cumartesi günü genel kurulda iadeiitibar şeklinde bir oylama yapılırsa, herkes kendisinin Dursun Özbek ile kirli bir pazarlık yaptığına inanacak." diye konuştu.

Kulüp eski başkanı Dursun Özbek'in Cumartesi günü ibra edilebilmesi için öncesinde Adnan Polat'ın genel kuruldaki ibrasızlığının 7 yıl sonra kaldırılmaya çalışıldığını savunan Fatinoğlu, "Eğer bu oylama olursa, Adnan Polat da durup dururken toplum vicdanında yara alacaktır. Bu kadar net bir olayı görememesi, yanında gerçek dostlarının olmadığını da gösteriyor. Adnan Polat'ın yerinde olsam, oylamayı bu genel kurulda yaptırmazdım." ifadelerini kullandı.

Adnan Polat, 2011 yılı mali genel kurulunda ibra edilmemesinin ardından adli yargıya giderek ibrasını almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.