Mersin’de Sodes Projelerinin Finansman Sözleşmeleri İmzalandı

Mersin’de Sodes Projelerinin Finansman Sözleşmeleri İmzalandı
Mersin'de 2017 yılı Sosyal Destek Programı (SODES) ek proje teklif çağrısı döneminde hibe almaya hak kazanan 20 "SODES Projesi" ile 1 "Güdümlü Proje'nin...

Mersin'de 2017 yılı Sosyal Destek Programı (SODES) ek proje teklif çağrısı döneminde hibe almaya hak kazanan 20 "SODES Projesi" ile 1 "Güdümlü Proje'nin finansman sözleşmeleri Vali Ali İhsan Su'nun katıldığı törenle imzalandı.

Vali yardımcıları, kaymakamlar, SODES Birim Koordinatörü Murat Ozan ile kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldığını toplantıda konuşan Vali Su, Mersin'de özellikle dezavantajlı grupların sosyal imkanlarını arttırmak, onları istihdama kazandırmak, sosyal çevre, yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla birçok projenin uygulamaya konulduğunu söyledi.Su, 1. dönem proje teklif çağrısı döneminde 6 güdümlü proje ile 22 SODES projesinin uygulandığını, 2. dönemde ise 15 yerleşim yerine sosyal ve spor aktiviteleri yapılabilecek üniteler kazandırmayı hedefleyen 1 güdümlü proje ile 20 SODES projesinin uygulanacağını belirtti.

Projelerin Mersin'in gelişimi açısından önemine değinen Vali Su, bu konuda desteklerini esirgemeyen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'a teşekkür ederken, finansman sözleşmesi imzalanan projelerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Su'nun konuşmasının ardından SODES kapsamında hibe almaya hak kazanan 20 proje sahibi kurum ve kuruluşun temsilcileriyle birlikte finansman sözleşmeleri imzalandı.

Mersin’de Sodes Projelerinin Finansman Sözleşmeleri İmzalandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.