Avrupa'nın en büyük şehir hastanesine yüz binlerce hasta başvurdu

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesine yüz binlerce hasta başvurdu
Resmi açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Avrupa’nın en büyüğü olan Ankara Şehir Hastanesi’ne 6 ay içinde yüz binlerce hasta tedavi için başvurdu. 3 bin 711 yatak kapasitesiyle Dünya’nın 3. Büyük hastanesi olan Şehir Hastanesi, vatandaşlara otel konforunda hizmet verirken, uygulanan modern tedavi yöntemleriyle de dikkat çekiyor.

Ankara'daki birçok eğitim ve araştırma hastanesini bünyesine katan Ankara Şehir Hastanesi, yaklaşık 6 aylık süre içerisinde 840 bin hastanın talebine yanıt verdi. Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi olma özelliği taşıyan hastanede, aynı anda 131 hasta ameliyat edilebiliyor. İleri görüntüleme tekniklerinin kullanıldığı hastanede uygulanan modern tedavi yöntemleri sağlık turizmine de katkı sağlıyor.

7 Şubat'ta Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesini, 10 Şubat'ta Ankara Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesini, 27 Mayıs'ta ise Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesini çatısı altında birleştiren Ankara Şehir Hastanesi günde yaklaşık 12 bin hastaya hizmet veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.