Aykut Kocaman Bildi! ''suni''den Sonra Puanlar Eridi

Aykut Kocaman Bildi! ''suni''den Sonra Puanlar Eridi
- SPORX ARAŞTIRMA - Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Kasımpaşa'yı mağlup etmesi ve önceki gün de Galatasaray'ın derbide Beşiktaş'a kaybetmesinin ardından yine Aykut Kocaman'ın çok konuşulan sözleri akıllara geldi. Osmanlıspor maçının ardından 'istifa' sinyali vermesine rağmen daha.
- SPORX ARAŞTIRMA - Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Kasımpaşa'yı mağlup etmesi ve önceki gün de Galatasaray'ın derbide Beşiktaş'a kaybetmesinin ardından yine Aykut Kocaman'ın çok konuşulan sözleri akıllara geldi.

Osmanlıspor maçının ardından 'istifa' sinyali vermesine rağmen daha sonra görevine devam eden Aykut Kocaman, Süper Lig'in 8. haftasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Kocaman, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Galatasaray'ı işaret ederken ''İki taraf açısından da bakıldığı zaman suni bir puan farkı var şu an'' ifadelerini kullanmış ve şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin de puan kayıpları yaşayacağını belirtmişti.

''SUNİ'' SÖZLERİNDEN SONRA GALATASARAY 11 PUAN KAYBETTİ

Aykut Kocaman'ın 8. hafta kullandığı bu sözlerinin ardından Spor Toto Süper Lig'de, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki fark 5 puan azaldı. Galatasaray, o dönemden sonra ligde alabileceği 18 puanın sadece 7'sini hanesine yazdırabildi.

Süper Lig'de 8. haftayı Galatasaray 22, Fenerbahçe ve Beşiktaş 14 puanda kapatmıştı. O dönemden sonra Galatasaray Aykut Kocaman'ın da tahmin ettiği gibi Süper Lig'de 11 puan kaybetti. Sarı-kırmızılı takım bu hafta Beşiktaş'a mağlup oldu ve 14.haftayı 29 puanda kapattı.

PEKİ O TARİHTEN SONRA SÜPER LİG'DE NELER YAŞANDI?

Aykut Kocaman'ın ''Fark suni'' sözlerini kullandığı hafta Süper Lig'de durum (Puan)

(22) - Galatasaray
(14) - Fenerbahçe
(14) - Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'de 14. haftaki durum

(29) - Galatasaray
(26) - Fenerbahçe
(26) - Beşiktaş

Aykut Kocaman'ın tartışmalara yol açan sözlerinden önce Galatasaray ile Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki 8 puanlık fark, 13. hafta sonunda 2 puana kadar indi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.