Aykut Kocaman'dan Hakemlerle Ilgili Yeni Açıklama

Aykut Kocaman'dan Hakemlerle Ilgili Yeni Açıklama
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Aytemiz Alanyaspor maçının ardından gündeme damga vuran hakem kararlarıyla ilgili konuştu."HAKEMLER İÇİN GÖRÜŞLERİM AYNI AMA DÜZELTME YAPACAĞIM..." "Karabükspor maçından sonra hakem Alper Ulusoy'un ceza sınırındaki üç oyuncunuz i
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Aytemiz Alanyaspor maçının ardından gündeme damga vuran hakem kararlarıyla ilgili konuştu.

"HAKEMLER İÇİN GÖRÜŞLERİM AYNI AMA DÜZELTME YAPACAĞIM..."

"Karabükspor maçından sonra hakem Alper Ulusoy'un ceza sınırındaki üç oyuncunuz için çat, çat, çat kartları verdiniz demiştiniz, Beşiktaş'ın da aynı hakem için itirazları oldu, görüşünüz nedir?" sorusuna yanıt veren Aykut Kocaman, "Hakemlerle ilgili bir şeyi düzeltmeliyim, düşüncelerim aynı, düzeltme yapacağım yer şurası, derdim bireysel olarak hakemlerle ilgili değil. Hakemler içerisinde de yetersiz, meslek ahlakından yoksun isimlerse varsa, antrenörler arasında da futbolcular arasında da bunlar var. Hakemleri buraya itiyoruz. Abdullah Yılmaz'ın hakemliğini sonlandırma dilekçesinde yazdıkları, MHK'nin de bu yazıya verdiği cevap, aslında bir skandal. Dolayısıyla bu kurumların başındaki insanların, bu kurumları yönlendiren insanların olayları derlemesi gerekiyor. Antrenörler, futbolcular, sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Hataya ya da yanlışlara iten, hayata bakışımız değil, güç dengeleri. Hiçbir hakem, kendini ifade ettiği alanda hata yapmak, kasti hata yapmak istemez. Derdim burada hakemleri bireysel suçlamak değil. dedi.

"3 TEMMUZ'DAN YARARLANAN BİR TAKIM VARDI, ŞİMDİ DE BAŞKA TAKIMLAR..."

Açıklamalarına devam eden Kocaman, "Ben burada 3 Temmuz'u yaşadım. 3 Temmuz'dan yararlanan bir takım vardı, bu çok net. Son dönemlerde başka takımlar, başka konularda güç sahibi. Çok net gözüküyor. Durup dururken, 'Aykut Kocaman algı yaptı' demeye gerek yok. Herkes aynaya bakmalı. Ne şahsım adına, ne de camiam için bir gram haksız bir şey istemiyorum. Allah yazdıysa bozsun ama hakkımızın da yenmemesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

"FERNANDAO'NUN GOLÜ NET OFSAYT MI?"

"Hakemleri eleştirdiniz ama kamuoyu şimdi Fernandao'nun ofsayttan attığı gol için açıklama bekliyor, bir şey söyleyecek misiniz?" sorusuna yanıt veren Kocaman, "Fernandao'nun golü net mi ofsayt? Büyük bir yanlışlık, hakem adına da büyük bir şanssızlık. Ne hiç kimsenin hakkını yenmesini istiyorum ne de benim hakkımın yenmesini istiyorum. Keşke olmasaydı. Yani çizgiden dönen top da olmasın o da olmasın. İnsanların hataların zevk alabilen bir tip değilim. Hakem hataları doğal olduğu sürece başımızın üstünde yeri var." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.