Aylar Sonra Tutuklu Eren Erdem'in Sesi Duyuldu: Her Şey Çok Güzel Olacak

Aylar Sonra Tutuklu Eren Erdem'in Sesi Duyuldu: Her Şey Çok Güzel Olacak
Haziran 2018'den beri Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP eski Milletvekili Eren Erdem, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul seçimlerini iptal etme kararıyla mazbatası elinden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek için ailesi aracılığıyla sesl.

Haziran 2018'den beri Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP eski Milletvekili Eren Erdem, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul seçimlerini iptal etme kararıyla mazbatası elinden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek için ailesi aracılığıyla sesli bir mesaj yayımladı.

YSK, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin 23 Haziran'da yenilenmesine karar verdi. Kararın ardından "Her şey çok güzel olacak" sözü sloganlaştı. Birçok sanatçı, iş adamı ve vatandaş, İmamoğlu'na destek amacıyla #HerŞeyÇokGüzelOlacak hashtagiyle mesaj paylaştı. İmamoğlu'na bir destek de tutuklu Eren Erdem'den geldi.

Eren Erdem

"SİZLERE SESLENİYORUM, DİNLEYİN"

Erdem'in Twitter hesabından "Dostlarım merhaba; Özlediniz mi beni? Sizlere sesleniyorum, dinleyin ve 23 Haziran'da yeniden İstanbul'a baharı getirelim. Söz mü? #HerŞeyÇokGüzelOlacak" ifadeleriyle paylaşılan sesli mesajı şöyle:

"Her şey çok güzel olacak, kimse umudunu kaybetmesin. Umut bizim en güçlü yakıtımızdır. Geleceği umutla, inançla, kararlılıkla inşa edeceğiz. Hep beraber, hep beraber bu ülkeye demokrasiyi ve omuz omuza, kardeşçe, hiç birbirimizi dışlamadan, hepimizin kardeş olduğu kardeş Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Bunun için çalışmaya, gayret etmeye, mücadele etmeye devam diyorum ve hepinizi selamlıyorum."

İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.