2017 Yılında 3 Bin 581 Üniversite Öğrencisi Bisikletlerden Faydalandı

2017 Yılında 3 Bin 581 Üniversite Öğrencisi Bisikletlerden Faydalandı
Adıyaman Üniversitesi öğrencilerinin külliye alanında daha rahat ve hızlı hareket edebilmeleri için Adıyaman Üniversitesi tarafından 2014 yılında başlatılan...

Adıyaman Üniversitesi öğrencilerinin külliye alanında daha rahat ve hızlı hareket edebilmeleri için Adıyaman Üniversitesi tarafından 2014 yılında başlatılan Bisikletli Yaşam Projesi kapsamında üniversite alanına yerleştirilen bisikletlerden 2017 yılında toplam 3 bin 581 öğrenci faydalandı.

Öğrencilere ücretsiz olarak sunulan Bisikletli Yaşam Projesi kapsamındaki bisikletlerle öğrenciler külliye içerisinde hem rahatça ulaşım sağlamış hem de bu sayede spor yapmış oluyorlar. Sağlıklı yaşama destek olan Adıyaman Üniversitesi bu uygulaması ile öğrencilerine sağlıklı yaşam ve bisiklet sporu imkanı sunuyor. Zamanın kıymetinin daha da arttığını ve sağlığın da en önemli değerlerden biri olduğunu belirten Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, öğrencilerin külliye içerisinde çok daha hızlı ulaşım sağlaması, zaman kazanması ve yapacakları sporla da sağlıklı yaşamaları için bisikletli yaşamı başlattıklarını dile getirdi.

Rektör Gönüllü, "Üniversitemizde bisikletlerle beraber çevreyi egzoz gazlarından ve kirli havadan koruyarak öğrencilerimize hem zaman ve hız kazandıran hem de sağlıklı yaşamalarını sağlayan Bisikletli Yaşam Projesini 2014 yılında başlatmış ve bugüne kadar devam ettirdik. Öğrencilerimizin bu projeden yeterince faydalandığını görüyoruz. Sadece 2017 yılı içerisinde 3 bin 581 öğrencimiz bu hizmetten faydalandı. Biz de öğrencilerimizden gelen bu ilgi ile bisiklet sayısını daha da artırarak uygulamaya devam edeceğiz" dedi.

2017 Yılında 3 Bin 581 Üniversite Öğrencisi Bisikletlerden Faydalandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.