Aynı Bina İnşaatken De Yanmıştı Ama Aynı Malzeme Yine Kullanıldı

Aynı Bina İnşaatken De Yanmıştı Ama Aynı Malzeme Yine Kullanıldı
İstanbul Gaziosmanpaşa'da bulunan Taksim İlkyardım Hastanesi'nde çıkan yangın tamamen kontrol altına alınırken aynı binanın inşaatken de yandığı ortaya çıktı. ÇATIDA BAŞLADI, TÜM BİNAYI SARDI Çatı katında başlayan bugünkü yangın dış cephenin tutuşmasıyla tüm bina.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bulunan Taksim İlkyardım Hastanesi'nde çıkan yangın tamamen kontrol altına alınırken aynı binanın inşaatken de yandığı ortaya çıktı.

ÇATIDA BAŞLADI, TÜM BİNAYI SARDI

Çatı katında başlayan bugünkü yangın dış cephenin tutuşmasıyla tüm binayı sararken seferber olan itfaiye saat 18.00 sularında yangını tamamen kontrol altına aldı ve soğutma çalışmalarına başladı.

7 SENE ÖNCE DE YANMIŞTI

Bugün alevler içinde kalan Gaziosmanpaşa 'daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 26 Eylül 2011 tarihinde de yangın çıkmıştı. Alevler o zaman inşaat halinde olan hastanenin büyük bir bölümünde hasara yol açmıştı.

HABERLERDE UYARILMIŞTI

O zaman çıkan haberlerde dış cephenin yanması büyük eleştiriye uğramıştı. Hatta 'Böylesine yanıcı bir maddenin kaplama olarak kullanılması akla tek soru getirdi... Hastane hizmet vermeye başlasaydı ne olacaktı?' denilmişti.

Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'nde Yangın! Bina Kül OlduGaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'nde Yangın! Bina Kül Oldu Yangından Kurtulan Hasta Dehşet Anlarını Anlattı: Çok Büyük Bir Alev VardıYangından Kurtulan Hasta Dehşet Anlarını Anlattı: Çok Büyük Bir Alev Vardı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.