Kaymakam Kadıoğlu Hastaları Ziyaret Etti

Kaymakam Kadıoğlu Hastaları Ziyaret Etti
Iğdır Tuzluca Kaymakamı Abdullah Kadıoğlu, günlük çalışma temposu içinde bölge halkının acılarını ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretleri...

Iğdır Tuzluca Kaymakamı Abdullah Kadıoğlu, günlük çalışma temposu içinde bölge halkının acılarını ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Kaymakam Abdullah Kadıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Korkusuz, rahatsızlıkları nedeniyle gününü evde geçiren hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

Tuzluca Kaymakamı Abdullah Kadıoğlu, "Sağılık insanın en büyük hazinesi. Hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir. Hastalıkla mücadele etmek zorunda kalan değerli büyüklerimin ihtiyaç ve sıkıntılarını soruyor elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz annemiz ve babamızdan hasta ve yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Sağlık hayattaki en önemli şey ve Allah kimseyi sağlığından etmesin " dedi.

Hasta ve hasta yakınları ise, evlerine gelerek kendilerini ziyaret eden Tuzluca Kaymakamı Abdullah Kadıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Korkusuz'a bu nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.