Bacca, Villarreal'de Kalmak Istediğini Açıkladı!

Bacca, Villarreal'de Kalmak Istediğini Açıkladı!
Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Carlos Bacca, kariyer planını açıkladı."İSPANYA'DA KALMAK İSTİYORUM" Sezonu Villarreal'de kiralık olarak tamamlayan Milan'ın golcüsü Bacca, "İspanya'da kalmak istiyorum.
Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Carlos Bacca, kariyer planını açıkladı.

"İSPANYA'DA KALMAK İSTİYORUM"

Sezonu Villarreal'de kiralık olarak tamamlayan Milan'ın golcüsü Bacca, "İspanya'da kalmak istiyorum. Milan iki yıllık sözleşmem var ancak Villarreal ile görüşmeler sürüyor. Orada mutluyum. Umarım doğru olanı yaparız" ifadelerini kullandı.

"REKABET ETMEK ÇOK ZOR"

Milan'ın geçen sezonki performansını değerlendiren 31 yaşındali forvet, "Milan çok değişti ve birçok yeni transfer yaptı. Avrupa'ya dönmeyi başardılar. Ligde Roma, Juventus ve Napoli ile şu an rekabet etmek çok zor. Onların seviyesine ulaşmaya çalışıyorlar" şeklinde konuştu.

Dünya Kupası hakkında kısa bir değerlendirme yapan Kolombiyalı golcü, "Kendimi iyi hissediyorum. Dünya Kupası'na hazırlanıyorum. İyi çalışıyoruz. Bizi bekleyen harika rakipler var" dedi.

31 yaşındaki oyuncu burada 35 lig maçında 15 gol atıp, 6 asist yaptı. Başarılı performansına rağmen İspanyol ekibi, Bacca'nın 15 milyon euroluk opsiyonunu kullanmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.