Başkan Palancıoğlu Kariyer Günleri’ne Katıldı

Başkan Palancıoğlu Kariyer Günleri’ne Katıldı
Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Yaman Dede Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ve Havva-Durak Demir İlkokulunda düzenlenen Kariyer Günleri'nde...

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Yaman Dede Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ve Havva-Durak Demir İlkokulunda düzenlenen Kariyer Günleri'nde öğrencilere konferans vererek deneyimlerini paylaştı.

Öğrencilere altın değerinde nasihatlerde bulunan ve hayatındaki önemli kesitlerden bahseden Başkan Palancıoğlu, "Ben ortaokuldan beri hep çalışarak okudum. Harita Mühendisiyim. Yurtdışında uzun süre kalarak doktoramı yaptım. Şimdide belediye başkanı olarak sizlere hizmet veriyorum. Zaman hızla geçiyor. Bu zamanı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Sizler bizim dönemimizden daha şanslısınız. Yararlı kullanırsanız elinizdeki cep telefonu dünyayı ayağınıza getiriyor. Hayatınızı dolu dolu ve farklı yaşayın. Bu okullardan mezun olurken her biriniz farklı donanımlarla çıkın. Yabancı dilinizi muhakkak geliştirin. Kendinizi sevdiğiniz alanlarda geliştirin. Bir dakikanızı dahi boş geçirmemelisiniz. " dedi.

"Bu ülkenin geleceğini sizlere teslim edeceğimiz için eğitim sektörü ile alakalı çok yoğun bir gayret sarf ediyorum." diyen Başkan Palancıoğlu şunları aktardı:

"İnşallah Rabbim sizlere hayırlı yazgılar yazar, başarılar muvaffakiyet eder. Sizlere aktaracağım tecrübelerin ışığında sizlerin olumlu yönde hayatında bazı değişiklikler yapmak nasip olur. Her insandan bir şey alabilirsiniz. Okul yöntem verir yol gösterir ama sizin kendinizi geliştirmeniz lazım. Her hangi bir enstrüman çalmayı kendinize hobi edinin. İnsanın hayatında iki şey çok önemli. Biri iş seçimi diğeri eş seçimi. Bayanlar kendilerine göre meslek belirlemeli. Titiz işlerde bayanların olması lazım. Kişisel bakım ve vücut sağlığı çok önemli. Sağlığınız yerinde değilse hiçbir şeyin anlamı yok. Kendinizden mesulsünüz. En iyisini yapmanın mücadelesini verin. Diploma önemli değil. Toplumda tutunmanız için kendinizi yetiştirin."

Başkan Palancıoğlu, daha sonra öğrencilerden gelen soruları da tek tek yanıtladı.

Başkan Palancıoğlu Kariyer Günleri’ne Katıldı

Başkan Palancıoğlu Kariyer Günleri’ne Katıldı

Başkan Palancıoğlu Kariyer Günleri’ne Katıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.