Bahçeli: 'F-35 projesinden Türkiye'nin çıkarılma hatası yeni bir başlangıca vesile olabilecektir'

Bahçeli: 'F-35 projesinden Türkiye'nin çıkarılma hatası yeni bir başlangıca vesile olabilecektir'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD’nin F-35 savaş uçağı projesinden Türkiye’yi çıkarma hatasının yeni bir başlangıca vesile olacağını belirterek, “Kötü komşu adamı ev sahibi yapar. Kötü müttefik de inşallah Türk'ün imzası ve damgası bulunan gelişmiş savaş uçaklarının yapılmasına da günü geldiğinde neden ve gerekçe olacaktır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde partisinin kazandığı belediyelere ziyaret programının 7'nci durağında Karaman Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile makamında görüşen Bahçeli, belediye binası önünde halka hitap etti. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin macera değil mecburiyet olduğunu söyledi. Bahçeli, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi varoluş gayemizin milli ve stratejik güvencesi, büyük Türkiye hedefinin hukuki ve ahlakı güç kaynağıdır. 

Türkiye'nin karşısında saf saf dizilerek karanlık çevrelerin koro halinde ve ağız birliği içinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni karalamaları boşuna değildir. Maksat arızalıdır, ahlaken çarpıktır. Gezi Parkı'nda 3-5 ağaç bahanesini kılıf yaparak organize ve geniş katılımlı toplumsal bir kalkışmayı provoke eden failler yeni sistemden rahatsızdır. 6-7 Ekim olaylarıyla isyanı deneyenler yeni sistemden şikayetçidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.