Akdeniz’de Asfalt Çalışmaları

Akdeniz’de Asfalt Çalışmaları
Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeraltı çalışmalarının kısmen bittiği İhsaniye Mahallesi'nde asfaltlama ve kaldırım yenileme çalışmalarına...

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeraltı çalışmalarının kısmen bittiği İhsaniye Mahallesi'nde asfaltlama ve kaldırım yenileme çalışmalarına başladı.

Yeraltı çalışmalarının bittiği yerlerde incelemelerde bulunan Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, belediye olarak bütün bölgelerde özellikle alt yapı yatırımlarına öncelik verdiklerini belirterek, "Bu noktada tüm mahallelerimizde yoğun bir şekilde son 6 aydır asfalt ve kaldırım çalışmalarını başlattık. Mersin'in en eski mahallelerinde biri olan İhsaniye'de doğalgaz çalışmaları kısmen tamamlandı. Tabi bu çalışmadan dolayı sokaklarımız tahrip oldu. Vatandaşlar bu yazı toz, toprak içinde geçirdi. Bu vesileyle vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Ancak altyapı ve doğalgaz çalışması tamamlanmadan belediye olarak asfalt ve kaldırım çalışması yapmamız mümkün değildi. Doğalgaz çalışmasının tamamlandığı sokaklarda asfalt ve kaldırım çalışmalarına başladık. Akdeniz Belediyesi olarak 65 mahallemizin tamamında asfalt, kaldırım ve altyapı çalışmalarını hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızın yaklaşık 40 milyon lira gibi bir maliyeti söz konusu. Bu hizmetlerin verilebilmesi için gereken ödeneğin karşılanmasında Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan ve Valimiz Ali İhsan Su'nun çok büyük emekleri var" dedi.

İhsaniye Mahalle Muhtarı Zehra Yılmaz da mahallede aylardır başlayan yeraltı çalışmaları nedeniyle asfalt kaplama çalışmasının gecikmek zorunda kaldığını ifade etti. Yılmaz, "Mahallemizde asfaltlama işinin başlayabilmesi için önce alt yapı çalışmalarının bitmesi gerekiyordu. Akdeniz Belediyesi, altyapı çalışmalarının sona erdiği sokaklarımızda çalışmalara başladı. Ben de mahallelim adına Bakanımıza, Valimize, Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkanı Muhittin Pamuk'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ekipler, İhsaniye Mahallesi dışında Anadolu, Bağlarbaşı, Nacarı ve Demirhisar mahallelerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

Akdeniz’de Asfalt Çalışmaları

Akdeniz’de Asfalt Çalışmaları

Akdeniz’de Asfalt Çalışmaları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.