Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısı Sonrası Ankara'da Peş Peşe Görüşmeler! Erdoğan, Başbakan'la Görüştü

Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısı Sonrası Ankara'da Peş Peşe Görüşmeler! Erdoğan, Başbakan'la Görüştü
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı sonrası Ankara'daki hareketlilik dakikalar yaşandı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı sonrası Ankara'daki hareketlilik dakikalar yaşandı. MHP Lideri Bahçeli, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Başbakan Yıldırım ve parti kurmayları ile bir araya geldi. Çıkışta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sayın Bahçeli'nin yarın saat 13:30'da görüşeceğiz. Şu an söyleyecek bir şey yok" ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ile görüştükten sonra Meclis Başkanı İsmail Kahraman ile bir araya geldi.

14.00- TBMM BAŞKANI İLE DE BİR ARAYA GELDİ

Erdoğan bu görüşmelerin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman ile de bir araya geldi.

13.45- "SÖYLEYECEK BİR ŞEYİM YOK, YARIN GÖRÜŞECEĞİZ"

Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, erken seçim sorularına "Yarın 13:30'da Külliye'de Sayın Bahçeli ile görüşeceğiz. Orada bizim düşüncelerimizi paylaşacağız. Söyleyecek bir şeyim yok, her şeyi grup toplantısında söyledim" ifadelerini kullandı.

13.30- ERDOĞAN, YILDIRIM İLE BİR ARAYA GELDİ

Bahçeli'nin Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile görüşmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve kurmayları ile bir araya geldi. Görüşmeye Mustafa Şentop ve Abdülhamit Gül ile görüştü.

13.03- BAHÇELİ, ADALET BAKANIYLA GÖRÜŞTÜ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile makamında görüştü. İkili zirve 20 dakika sürdü. Görüşme Bahçeli'nin TBMM'deki makam odasında gerçekleşti.

11.56- ERDOĞAN: YARIN GÖRÜŞECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yapacağı konuşmanın öncesinde gazetecilere 'Yarın Sayın Bahçeli ile bu konuyu görüşeceğiz' şeklinde konuştu.

11.34- CHP'DEN ANINDA CEVAP

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, muhalefetin erken seçime hazır olduğunu belirterek, 'Hodri meydan' ifadesini kullandı.

11:30- HÜKÜMETTEN İLK YORUM

Bahçeli'nin 'seçimleri öne alalım' çağrısına Hükümet kanadından ilk yanıt, Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan geldi. Bozdağ açıklamasında, 'Partinin yetkili organlarında değerlendirilir" dedi.

10.48- BAHÇELİ'DEN ERKEN SEÇİM ÇIKIŞI

Bahçeli, bugün partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, "Önümüzde 2 seçim vardır. Ya normal tarihi beklenecek. Ya da Milli mecburiyetten dolayı seçimleri erkene çekilecektir. Bilinmelidir ki gerekli uyum yasalarının çıkarılmasının ardından MHP seçimlerin erkene alınmasından yana takdirini kullanmaktadır. 26 Ağustos'un Malazgirt'in yıl dönümünde yeni bir zafer ruhu ile Cumhurbaşkanını seçmeli ve en makul ve mantıklı yoldur" demişti.

Akşener'den Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Yanıt: Bizim Açımızdan Telaşlanacak Durum YokAkşener'den Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Yanıt: Bizim Açımızdan Telaşlanacak Durum Yok Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan İlk Yanıt Geldi: Bunları GöndereceğizBahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan İlk Yanıt Geldi: Bunları Göndereceğiz Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısı Sonrası Ankara'da Peş Peşe Görüşmeler! Erdoğan, Başbakan'la GörüştüBahçeli'nin Erken Seçim Çağrısı Sonrası Ankara'da Peş Peşe Görüşmeler! Erdoğan, Başbakan'la Görüştü Ankara'da Sürpriz Zirve! Bahçeli, Adalet Bakanı Gül ile GörüştüAnkara'da Sürpriz Zirve! Bahçeli, Adalet Bakanı Gül ile Görüştü Bahçeli'nin Önerdiği Seçim Tarihinin Şifresi: 9 Günlük Tatilin SonuBahçeli'nin Önerdiği Seçim Tarihinin Şifresi: 9 Günlük Tatilin Sonu Bahçeli'nin Erken Seçim Teklifine Erdoğan'dan Yanıt: Yarın Kendisiyle GörüşeceğizBahçeli'nin Erken Seçim Teklifine Erdoğan'dan Yanıt: Yarın Kendisiyle Görüşeceğiz Bahçeli, Bahçeli, "2019'un Beklenmesi Mümkün Değil" Deyip Erken Seçimin 26 Ağustos'ta Yapılmasını Önerdi Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına CHP'den Anında Yanıt Geldi: Hodri MeydanBahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına CHP'den Anında Yanıt Geldi: Hodri Meydan Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Hükümetten Jet Yanıt: Yetkili Organlarda DeğerlendirilirBahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Hükümetten Jet Yanıt: Yetkili Organlarda Değerlendirilir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.