Kwadwo Asamoah'tan Transfer Yanıtı!

Kwadwo Asamoah'tan Transfer Yanıtı!
Galatasaray ile sezon başında sık sık ismi geçmesine karşın Inter ile anlaştığı belirtilen Kwadwo Asamoah için flaş bir açıklama geldi."BAŞKA BİR KULÜPLE ANLAŞMIŞSA..." Konu hakkında açıklama yapan Juventus'un CEO'su Beppe Marotta, "Eğer bir oyuncu ayrılmak isterse, onu mutl.
Galatasaray ile sezon başında sık sık ismi geçmesine karşın Inter ile anlaştığı belirtilen Kwadwo Asamoah için flaş bir açıklama geldi.

"BAŞKA BİR KULÜPLE ANLAŞMIŞSA..."

Konu hakkında açıklama yapan Juventus'un CEO'su Beppe Marotta, "Eğer bir oyuncu ayrılmak isterse, onu mutlu etmeye çalışır ve takımda kalmaya ikna ederiz. Ancak Asamoah başka bir kulüple anlaşma yapmışsa, takımdan ayrılması mantıklı olacaktır. Artık burada devam etmekten mutlu olmayan oyuncuları ikna etmeye çalışmayız" ifadelerini kullandı.

ASAMOAH'TAN TRANSFER YANITI

Inter'e transfer olacağına dair iddialar hakkında kısa bir açıklama yapan Kwadwo Asamoah ise, "Şampiyon olmak istiyorum. Sadece önümüzdeki maçlara odaklandım. Gelecekte neler olacağını birlikte göreceğiz" şeklinde konuştu.

"MILANO'DA EV BAKIYOR"

La Gazzetta dello Sport'un manşetten duyurduğu habere göre, Inter ile yıllığı 3 milyon eurodan 3 senelik anlaşmaya varan Kwadwo Asamoah'ın yeni rotası artık netleşti. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Asamoah, Milano'da ev bakıyor. Bu bilginin ardından transferin artık resmiyete kavuştuğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.