Bakan Akar: '1 Ocak'tan itibaren toplam 988 terörist etkisiz hale getirildi'

Bakan Akar: '1 Ocak'tan itibaren toplam 988 terörist etkisiz hale getirildi'
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Irak'ın kuzeyinde, Suriye'nin kuzeyinde 1 Ocak 2021'den itibaren toplam 988 terörist etkisiz hale getirilmiş bulunuyor. Mısır ile olan kardeşliğimizin, dostluğumuzun yeniden çok üst seviyelere geleceğine bütün kalbimle inanıyorum. Önümüzdeki dönem bunu göreceğiz. Bunun Türkiye, Libya, Mısır için son derece yararlı, faydalı ve gerekli olduğunu hep beraber yaşayacağız" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Genelkurmay İkinci Başkanı Korgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile Özel Kuvvetler Komutanlığını ziyaret etti.
Burada incelemelerde bulunan Bakan Akar, yürütülen faaliyetler hakkında Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan'dan bilgi aldı.

Daha sonra iftar için bordo berelilerle bir araya gelen Bakan Akar, yemeğin ardından yaptığı konuşmada, bordo berelilerle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) yoğun bir dönemden geçtiğini belirten Bakan Akar, 24 Temmuz 2015'te İkiyaka Dağları'nda başlayan ve başarıyla gerçekleştirilen operasyonların, 6 yıldır artan şiddet ve tempoda devam ettiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.