Bakan Akar'dan Fırat'ın doğusu ve Münbiç açıklaması

Bakan Akar'dan Fırat'ın doğusu ve Münbiç açıklaması
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Münbiç ve Fırat’ın doğusuna işaret ederek, “Gerekli hazırlıklarımız yapıldı, yapılıyor, planlarımız yapıldı, lojistik desteğimiz, milletimizin güveni, desteği tam. Bu sevgi, güven ve duadan aldığımız güçle orada da teröristleri kazdıkları çukurlara gömmek üzere hazırlıklarımızı tamamlamış buluyoruz. Yeri ve zamanı geldiğinde buradaki operasyonlar da gereken de yapılacaktır” dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Zeytin Dalı Harekatı'nın birinci yıl dönümünde sınır hattındaki birliklerde denetleme ve incelemelerde bulundu. Akar, Fırat'ın doğusu ve Münbiç'teki terör hedeflerine ilişkin, “Yeri ve zamanı geldiğinde buradaki operasyonlar da gereken de yapılacaktır” dedi. 

Milli Savunma Bakanı Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile birlikte Hatay'a gitti. Akar'a Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Üsteğmen Usta'nın ailesi ve harekatta gazi olan Üsteğmen Özgür Ocak'ta eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.