Engelsiz Ceylanlar, Gaziantep’i Evinde Mağlup Etti

Engelsiz Ceylanlar, Gaziantep’i Evinde Mağlup Etti
Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Spor Kulübü, Talat Özkarslı Spor Salonunda karşılaştığı Engelsiz Gaziantep'i 70-54 yenerek eli boş...

Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Spor Kulübü, Talat Özkarslı Spor Salonunda karşılaştığı Engelsiz Gaziantep'i 70-54 yenerek eli boş gönderdi.

Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü 1.Lig Erdal Gürül Sezonunun 3'üncü haftasında Talat Özkarslı Spor Salonu'nda ligin iddialı ekiplerinden Engelsiz Gaziantep ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya rakip Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Spor Kulübü oldu. Maçın ilk dakikalarında bulduğu sayılarla rakibini şoka uğratan Ceylanlar ilk periyodu, 20-15 önde kapattı.

İkinci Periyot Ceylanlar farkı açtı

İkinci periyotta da maçın gidişatı ile ilgili değişiklik olmadı. İkinci periyotta da rakibini ablukaya alan Engelsiz Ceylanlar, bulduğu sayılarla farkı iyice açtı ve ikinci periyodu da 33-28 önde kapattı. Üçüncü periyoda girilirken Engelsiz Ceylanlar önde olmasına rağmen farkı açmak için iyice yüklenmeye başladı. Üçüncü periyot biterken, skorboard Ceylanlar'ın 47-45 üstünlüğünü gösteriyordu.

Ceylanlar Antep'te farka uzandı

Ceylanlar'ın üstün oyunu karşısında şoke olan Antep temsilcisi Engelsiz Antep, Engelsiz Ceylanlar'ın ataklarına karşı koyamadı. 60 dakikanın sonunda gülen ve hanesine puanı yazdıran taraf deplasman Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Spor Kulübü oldu. Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü, 1.Lig Erdal Gürül Sezonu'nun 3'üncü haftasında karşılaştığı Engelsiz Antep'i 70-54 gibi ciddi bir skorla yenerek ligde puanını 4'e çıkardı.

Öte yandan Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü, ligin 4'üncü haftasında lider Yalova YOSK'u kendi evinde ağırlayacak.

Galibiyet Başkan Atilla'ya ithaf edildi

Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Spor Kulübü Teknik Direktörü Metin İdoğ, zorlu deplasmanda alınan galibiyeti Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya armağan ettiklerini ifade etti. İdoğ, "Zorlu bir deplasman oldu bizler için ama bileğimizin hakkı ve alnımızın teriyle galip gelmek bizleri fazlasıyla mutlu etti. İnananlar asla pes etmez, biz de pes etmedik ve galibiyete uzandık. Ligin 4'üncü haftasında kendi evimizde lider Yalova YOSK'u konuk edeceğiz. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle bu maçı da kazanıp yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Bu değerli galibiyeti bizlerden desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya hediye ediyoruz" dedi.

Engelsiz Ceylanlar, Gaziantep’i Evinde Mağlup Etti

Engelsiz Ceylanlar, Gaziantep’i Evinde Mağlup Etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.