Muş’taki Uyuşturucu Operasyonu

Muş’taki Uyuşturucu Operasyonu
Muş'un Bulanık ilçesinde yapılan operasyonda 3 kilo 300 gram esrar ve 185 kilogram Hint keneviri ele geçirilirken, operasyonda Van 1. Ağır Ceza Mahkemesince...

Muş'un Bulanık ilçesinde yapılan operasyonda 3 kilo 300 gram esrar ve 185 kilogram Hint keneviri ele geçirilirken, operasyonda Van 1. Ağır Ceza Mahkemesince kasten adam öldürme suçundan araması olan bir kişi de yakalandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Bulanık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında, sokak satıcılarına yönelik çalışma yapıldığı belirtildi. Yapılan çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen bir kişinin uyuşturucu madde satışı yaparken suçüstü yakalandığının ifade edildiği açıklamada, "Söz konusu şahsın ikametinde ve eklentilerinde yapılan aramada 3 kilo 300 gram esrar maddesi ve 185 kilogram Hint Keneviri ele geçirilmiştir. Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan işlem yapılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Van 1. Ağır Ceza Mahkemesince Kasten Öldürme suçundan aranması olduğu tespit edilen diğer şahıs hakkında da "Kullanmak için Uyuşturucu Madde Bulundurmak" suçundan işlem yapılmış ve şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir" denildi.

Muş’taki Uyuşturucu Operasyonu

Muş’taki Uyuşturucu Operasyonu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.