Başkan Yaralı Esnaf Sofrasına Konuk Oldu

Başkan Yaralı Esnaf Sofrasına Konuk Oldu
Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ilçedeki bazı esnaf ve vatandaşlarla kahvaltı masasında bir araya gelerek ilçenin geleceğine ilişkin...

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ilçedeki bazı esnaf ve vatandaşlarla kahvaltı masasında bir araya gelerek ilçenin geleceğine ilişkin fikir alış verişinde bulundu.

Başkan Yaralı, burada yaptığı konuşmada 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin hemen ardından başlattıkları yatırım hamlesi ile ilçe merkezinde olduğu gibi mahallelerin de kalkınmaya başladığını bildirdi.

Saruhanlı'nın dört bir köşesinde hummalı bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Başkan Yaralı, Saruhanlı Belediyesi olarak 50 mahallenin tamamına hizmet götürmenin gayreti içinde olduklarını belirterek şunları kaydetti: "Şu ana kadar 11 mahallemizde gençlerimiz için halı sahalar yaptık. Düğün salonları, meydan düzenlemeleri, sosyal tesisler inşa ettik. Sadece bu yaz 10 kilometre sıcak asfalt attık. Kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Arazi yollarında bakım ve onarım çalışmalarımız sürüyor. Okul ve camilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Maliyeti 5 milyon lirayı bulan Yüksekokul binamızın inşaatını biz yaptırıyoruz. Bir yanda kendi ürettiğimiz projeleri hayata geçiriyor, diğer yanda vatandaşlarımızdan gelen talep ve ihtiyaçları yerine getiriyoruz. Kısa zamanda büyük işler yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz."

Saruhanlı Belediyesi olarak bütçelerini en iyi şekilde kullanmaya özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Yaralı, "Bu kapsamda deyim yerindeyse "Kılı kırk yararak" paramızı doğru yerde, doğru zamanda, doğru işler için kullanıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.