Bakan Canikli, Pakistan'a Korvet Satış İhalesini Türkiye'nin Kazandığını Duyurdu

Bakan Canikli, Pakistan'a Korvet Satış İhalesini Türkiye'nin Kazandığını Duyurdu
Pakistan'la Türkiye arasındaki 4 MİLGEM Korveti'nin satışına ilişkin anlaşmada imzalar atıldı.

Pakistan'la Türkiye arasındaki 4 MİLGEM Korveti'nin satışına ilişkin anlaşmada imzalar atıldı. Bakan Canikli, kritik ihalenin kazanıldığını, "Bugüne kadar Türk savunma sanayisinde bir seferde en yüksek rakamlı ihracattır bu" sözleriyle duyurdu

TÜRKİYE'NİN PAKİSTAN BÜYÜKELÇİSİ DE TÖRENE KATILDI

Ravalpindi kentinde bulunan Savunma Üretimi Bakanlığı'nda yapılan imza törenine Türkiye'yi temsilen Milli Savunma Bakan (MSB) Yardımcısı ve Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Anonim Şirketi (ASFAT) Yönetim Kurulu Başkanı Şuay Alpay, MSB Müsteşar Vekili ve ASFAT Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yunus Emre Karaosmanoğlu, MSB Müsteşar Yardımcısı ve ASFAT Yönetim Kurulu Üyesi Büyükelçi Basat Öztürk, İstanbul Tersanesi Komutanı Tuğamiral Erdinç Yetkin ve Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi İhsan Mustafa Yurdakul katıldı.

"TÜRKİYE SAVUNMA SANAYİSİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR GÜN"

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, bugünün Türk savunma sanayisi için çok önemli bir gün olduğunu belirterek "Pakistan Deniz Kuvvetleri'nin ihtiyacı olan 4 korvetin ihalesi sonuçlandı ve bu ihaleyi Türkiye olarak biz aldık. Bugüne kadar Türk savunma sanayisinde bir seferde en yüksek rakamlı ihracattır bu" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.