Bakan Deprem Bilançosunu Açıkladı: 85 Konut, 5 Ahır, 1 Okul Ve 2 Cami Hasar Gördü

Bakan Deprem Bilançosunu Açıkladı: 85 Konut, 5 Ahır, 1 Okul Ve 2 Cami Hasar Gördü
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat kurum, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde dün saat 21.23'te meydana gelen 5,0 şiddetindeki depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İlk yaptığımız hasar tespit çalışmaları neticesinde Ayvacık'da toplamda 12 .

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat kurum, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde dün saat 21.23'te meydana gelen 5,0 şiddetindeki depremle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İlk yaptığımız hasar tespit çalışmaları neticesinde Ayvacık'da toplamda 12 köyümüzde 85 konut, 5 ahır, 1 okul ve 2 camimiz hasar gördü" dedi.

HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde dün akşam meydana gelen depreme ilişkin Trabzon'da konuştu.

Bakan Kurum, 5 büyüklüğündeki depreme ilişkin hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini kaydederek, ''Dün Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğünde depremde can kaybımız yok. 12 köyde 85 konut, 5 ahır, 1 okul ve 2 cami hasar gördü. Şu an ekiplerimiz sahadalar. Şu an bütün köylerde ve ilçelerde hasar tespit çalışmaları devam ediyor diye konuştu.

Bakan Deprem Bilançosunu Açıkladı: 85 Konut, 5 Ahır, 1 Okul ve 2 Cami Hasar GördüBakan Deprem Bilançosunu Açıkladı: 85 Konut, 5 Ahır, 1 Okul ve 2 Cami Hasar Gördü Ayvacık'taki Deprem Anının En Net Görüntüsü Ortaya Çıktı! Büyük Panik KameradaAyvacık'taki Deprem Anının En Net Görüntüsü Ortaya Çıktı! Büyük Panik Kamerada Ayvacık'taki Depremin Bilançosu Günün Ağarmasıyla Gözler Önüne SerildiAyvacık'taki Depremin Bilançosu Günün Ağarmasıyla Gözler Önüne Serildi Kızılay'dan Çanakkale'deki Depremle İlgili İlk AçıklamaKızılay'dan Çanakkale'deki Depremle İlgili İlk Açıklama Çanakkale Belediye Başkanı, Deprem Sonrası Sokağa Çıkan Vatandaşlara Çağrıda BulunduÇanakkale Belediye Başkanı, Deprem Sonrası Sokağa Çıkan Vatandaşlara Çağrıda Bulundu Çanakkale'de Korkutan Deprem! İstanbul'da da HissedildiÇanakkale'de Korkutan Deprem! İstanbul'da da Hissedildi Çanakkale'deki Depremin Hasar Tespit Çalışmaları BaşladıÇanakkale'deki Depremin Hasar Tespit Çalışmaları Başladı Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi ve Köylerinde Deprem Nedeniyle Okullar Tatil EdildiÇanakkale'nin Ayvacık İlçesi ve Köylerinde Deprem Nedeniyle Okullar Tatil Edildi AFAD'dan Depremle İlgili Rahatlatan Açıklama: Olumsuz Bir Duruma RastlamadıkAFAD'dan Depremle İlgili Rahatlatan Açıklama: Olumsuz Bir Duruma Rastlamadık Çanakkale Depremi Sonrası İstanbul'da 4 Katlı Bina BoşaltıldıÇanakkale Depremi Sonrası İstanbul'da 4 Katlı Bina Boşaltıldı Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy, Vatandaşları Uyardı: Dikkatli Olmalarında Fayda VarDeprem Uzmanı Şükrü Ersoy, Vatandaşları Uyardı: Dikkatli Olmalarında Fayda Var Talihsiz Kadın, Depreme Çocuğunu Emzirirken YakalandıTalihsiz Kadın, Depreme Çocuğunu Emzirirken Yakalandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.