Fikri Işık, Sırasöğütler Mahallesi’nde İftarını Açtı

Fikri Işık, Sırasöğütler Mahallesi’nde İftarını Açtı
KOCAELİ(İHA) – Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Sırasöğütler Mahallesi'nde Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel mahalle iftarlarına...

KOCAELİ(İHA) – Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Sırasöğütler Mahallesi'nde Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel mahalle iftarlarına katılarak vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ev sahipliğinde düzenlenen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK il ve ilçe teşkilatları yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Programda iftar öncesinde konuşan Başkan Karabacak, "İlçemizde her akşam farklı bir mahallede birlik ve beraberlik içinde iftarımızı açıyoruz, mübarek Ramazan ayını en güzel şekilde geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, Rabbim evvele Kadir Gecesi'ne devamında da bayrama erişmeyi nasip etsin" dedi.

Karabacak'ın ardından söz alan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ise mahalle kültürünün önemine değindi. Mahalle iftarında vatandaşlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Işık, "Bizim ülkemiz birlik ve beraberlik içinde olduğu sürece ülkemize kimsenin zarar vermesini bir kenara bırakın yan bile bakamazlar. Yeter ki biz birlik içinde olalım, beraberlik içerisinde olalım, kardeşlik içerisinde olalım" diye konuştu.

Sırasöğütler Mahallesi'nin Türkiye'nin her yerinden insanın bir arada yaşadığı güzel bir mahalle olduğunu vurgulayarak, "Bu mahallemizde çok sorun vardı, altyapıdan üst yapıya birçok sorunu Allah'a hamdolsun el birliğiyle çözdük. Bundan sonra da sizlere en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye'de istikrar sürdükçe, Türkiye'nin huzuru, sükuneti devam ettikçe Allah'ın izniyle çok daha güzel günleri hep birlikte göreceğiz" şeklinde konuştu.

Düzenlediği organizasyondan dolayı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a teşekkür eden Işık, daha sonra vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Fikri Işık, Sırasöğütler Mahallesi’nde İftarını Açtı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.