Bakan Gül: 'Ceren Özdemir cinayetine ilişkin idari soruşturma başlatıldı'

Bakan Gül: 'Ceren Özdemir cinayetine ilişkin idari soruşturma başlatıldı'
Ceren Özdemir’in katil zanlısının açık cezaevine alınma sürecine ilişkin Adalet bakanlığınca idari soruşturma başlatıldığını aktaran Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Türkiye’de açık cezaevi, kapalı cezaevi yeni uygulamalar değildir. Öteden beri Türkiye’de olan bir uygulamadır. Tüm bu yönlerle ilgili elbette bir çalışmanın yapılması ihtiyaçtır” dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün katılımıyla Bölge Adalet Toplantısı gerçekleştirildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının ev sahipliğinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda düzenlenen toplantıya Adalet Bakanı Abdulhamit Gün'ün yanı sıra bakan yardımcıları Zekeriya Birkan ve Cengiz Öner, Hakim ve Savcılar Kurulu Başkan Vekili (HSK) Mehmet Yılmaz, Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Ertuğrul Çekin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, HSK üyeleri, Adalet Bakanlığı Birim Amirleri, hakimler ve savcılar katıldı.
Saygı ve duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kürsüye çıkan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, kısa bir selamlama konuşması yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.