Pamukkalle’de 2 Bin 500 Öğrenciye Eğitim Yardımı

Pamukkalle’de 2 Bin 500 Öğrenciye Eğitim Yardımı
Denizli'nin Pamukkale Belediyesi, 2 bin 500 ortaokul ve lise öğrencisine eğitim yardımında bulundu.

Denizli'nin Pamukkale Belediyesi, 2 bin 500 ortaokul ve lise öğrencisine eğitim yardımında bulundu.

Pamukkale Belediyesi, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına eğitim desteği verilmeye devam etti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Belediye Meclisi kararı ile 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için Pamukkale ilçe sınırları içinde ikamet eden ortaokul ve lisede okuyan çocuğu bulunan ihtiyaç sahibi ailelere eğitim desteği yapılmasına kararı sonrasında, başvuru süresince yoğun bir talep olduğunu hatırlattı. Gürlesin, "Başvuru süremizi de bu nedenle bir hafta uzatmıştık. Başvurular tamamlandıktan sonra, belediye meclisimizin kararı doğrultusunda, tüm başvuruları tek tek inceledik ve istenilen tüm şartları taşıyan öğrencilerimizi belirledik. Gönül isterdi ki, tüm başvuran öğrencilerimize destek sağlayalım. Ancak, kanunların belirlediği bazı şartlar var" dedi.

Pamukkale Belediyesi olarak birçok konuda eğitim ve öğretime destek verdiklerini ve her yıl olduğu gibi bu yıl da maddi durumu iyi olmayan öğrencilere her ay düzenli olarak eğitim yardımı yapacaklarını belirten Gürlesin, "Eğitim konusunu ciddi bir şekilde ele alıyoruz. Ülkemizin geleceğine ışık tutacak öğrencilerimizin daha iyi ortamlarda eğitim almaları, öğrencilik hayatlarını daha da kolaylıkla geçirebilmeleri için belediye olarak desteğimiz her zaman devam edecek. Öğrencilerimize 8 ay boyunca destek sağlayacağımız eğitim yardımında önceki yıllarda 2 bin olan öğrenci sayımızı bu yıl belediye meclisimizin oy birliği kararı ile 2 bin 250'ye çıkardık. Bu eğitim öğretim yılında bin 200 lise öğrencimize aylık 85 lira, bin 50 ortaokul öğrencimize aylık 65 lira eğitim desteğinde bulunacağız. Başvuru sonuçlarımız açıklandı. Hak kazan tüm öğrencilerimizin sonuç bilgisini cep telefonu numaralarına mesaj yoluyla ilettik" diye konuştu.

Pamukkale Belediyesi'nin eğitim yardımı başvuru sonuçları için, www.pamukkale.bel.tr adresinde ana sayfa da bulunan linke tıklayarak, sonuç sorgulama yapılabiliyor. Ayrıca, eğitim yardımı almaya kazanan öğrenciler herhangi bir banka şubesinden öğrenci adına açılan hesap IBAN numarasının yazılı olduğu dekont ile birlikte nüfus cüzdanı fotokopisini 15 Kasım Çarşamba gününe kadar, 15 Mayıs Mahallesi Atatürk Caddesi Ek Hizmet Binası 2.Kat'ta bulunan Pamukkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerekmekte.

Pamukkalle’de 2 Bin 500 Öğrenciye Eğitim Yardımı

Pamukkalle’de 2 Bin 500 Öğrenciye Eğitim Yardımı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.