Bakan Kurum'dan Riva Deresi cevabı!

Bakan Kurum'dan Riva Deresi cevabı!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Riva Deresiyle ilgili söylediklerine cevap vererek, “Oturduğumuz yerden ahkam keserek, boş laf kalabalığı yaparak projelerimizi yürütmüyoruz. Boş laf üretmiyoruz, boş laf konuşmuyoruz. Sayın başkana da tavsiyem artık projelerine baksın 11 aydır belediye başkanı. 11 ay geriye dönüp baktığında İstanbul’a aldığı noktadan bu güne kadar ne yaptığını kendi çerçevesinde incelesin” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Halkalı'da yapılımı tamamlanan Millet Bahçesinin açılışına katıldı. Dünya Çevre Günü kapsamında düzenlenen etkinliklere katılan Bakan Kurum, parkı gezerek, gençlerle sohbet etti. Ünlü isimlerin katıldığı açılışta Bakan Kurum millet bahçesi içerisine ağaç dikti.

Halkalı Millet Bahçesi açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Doğa içerisinde yeşil alanların ağaçların içerisinde yürüyüş yaptık, bisikletlere bindik. Tur atarken millet bahçesindeki her bir tarafındaki güzellikleri gördük. Hakikaten burada 7'den 70'e herkesin vakit geçirebileceği bir bahçede vatandaşlarımızla bir olmanın heyecanını yaşadık. Ben herkesin Dünya Çevre Gününü kutluyorum. Bu günün tertemiz bir Türkiye için yaşanabilir bir dünya için çocuklarımızın güzel bir geleceği olması için temenni ediyorum. Burada 100 bin metrekarelik alanda İstanbullu hemşerilerimizin nefes alacağı bir mekan olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.