Dev Projede Sona Yaklaşıldı

Dev Projede Sona Yaklaşıldı
Erzincan Belediyesi tarafından başlatılan 292 kilometrelik içme suyu şebekesinin tamamının yenilenmesi dışında atık su arıtma tesisinin yenilenmesi çalışmasında...

Erzincan Belediyesi tarafından başlatılan 292 kilometrelik içme suyu şebekesinin tamamının yenilenmesi dışında atık su arıtma tesisinin yenilenmesi çalışmasında da sona yaklaşıldı.

"Katı Atık Tesisi" ve "Atık Su Arıtma Tesisinin Rehabilitasyonu ve Genişletilmesi" çalışmalarının ardından çevre belediyelerinin de kanalizasyon atıkları belediye arıtma tesisine bağlanacak ve doğaya verilen zarar en aza indirilecek.

Yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere bölgeyi ziyaret eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Gelecek nesillere daha sağlıklı ve daha temiz bir çevre bırakma gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda çevresel yatırımlara çok önem veriyoruz. Erzincan her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. Gerçekleştireceğimiz bu yatırım ile çevre belediye ve köylerin atık sularını da arıtarak doğaya verdiğimiz zararı en aza indireceğiz. 25 yıl önce hizmete açılan tesisimiz atıl bir vaziyetteydi. Avrupa Birliği desteğiyle İçme suyu şebekesi yenileme çalışmalarına dâhil ettik. Arıtma tesisi, İçme suyu şebekesi ishale hattı ve 20km kanalizasyon yenilemesi projelerinin yaklaşık maliyeti 40 milyon civarında. Çalışmalar tamamlandığında Avrupa standartlarında bir tesise sahip olacağız." dedi.

Gerçekleştirilen incelemelerde Başkan Başsoy'a Başkan Yardımcıları Halit Mutlu, Osman Alanur ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Bahattin Kalkan eşlik etti.

Dev Projede Sona Yaklaşıldı

Dev Projede Sona Yaklaşıldı

Dev Projede Sona Yaklaşıldı

Dev Projede Sona Yaklaşıldı

Dev Projede Sona Yaklaşıldı

Dev Projede Sona Yaklaşıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.