• BIST 5.629,62
  • Altın 1476.188
  • Dolar 23.357
  • Euro 25.1375
  • Adana 30 °C
  • Adıyaman 32 °C
  • Afyon 21 °C
  • Ağrı 22 °C
  • Amasya 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • Antalya 27 °C
  • Artvin 22 °C
  • Aydın 31 °C
  • Balıkesir 26 °C

Bakan Pakdemirli, Manavgat yangınının kontrol altına alındığını duyurdu

Bakan Pakdemirli, Manavgat yangınının kontrol altına alındığını duyurdu
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manavgat ve Gündoğmuş yangınlarının kontrol altına alındığını duyurdu.

28 Temmuz'da Manavgat ilçesinde 4 farklı noktada aynı anda başlayan orman yangınları, şiddetli rüzgar nedeniyle birçok bölgede etkili olmuştu. Sevindirici haber Bakan Pakdemirli'den geldi.

Bakan Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Antalya Manavgat ve Gündoğmuş yangınları kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Günlerdir büyük bir özveri ile yangınlarla mücadele eden #OrmanınKahramanları'nı yürekten kutluyorum" dedi.

Pakdemirli, Burdur'un Tefenni ilçesinde saat 13.30 sıralarında çıkan orman yangınının da yaklaşık 2 saatlik çalışmayla kontrol altına alındığını bildirdi.

İsa Akar
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 Haber Sitesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 533 02 62 Faks : 0212 210 34 00