Bakan Pakdemirli'den hastanede ziyaret ettiği Buse'ye duygulandıran itiraf

Bakan Pakdemirli'den hastanede ziyaret ettiği Buse'ye duygulandıran itiraf
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, deprem sonrası telefon ile iletişime geçtiği ve daha sonrası enkazdan sağ kurtarılan Buse Hasdemir'i hastanede ziyaret etti. Ziyarette Buse'ye bir itirafta bulunan Pakdemirli, "Sen 'birinci kattayım' deyince nasıl çıkartacağız bu kızı dedim ama çok şükür ki çıkarta bildik" dedi. Ayrıca Pakdemirli, hastanede tedavi altına alınan diğer yaralı vatandaşları da ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakanı DR. Bekir Pakdemirli, deprem sonrası telefon ile iletişime geçtiği ve depremin ardından yaklaşık 9.5 saat sonra kurtarılarak hastaneye kaldırılan Buse Hasdemir ile yine enkaz altından sağ kurtarılan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

Sen, birinci kattayım deyince, "nasıl kurtaracağız bu kızı dedim"

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, depremden sonra telefon ile iletişime geçtiği ve ekiplerin yaklaşık 9.5 saatlik çalışmasının ardından kurtardığı Buse Hasdemir'i hastanede ziyaret etti. İkilinin görüşmesinde Bakan Pakdemirli, "Şükür hayattasın. Önünde koca bir hayat var. Geride kalanlara rahmet sana da acil şifalar diliyoruz. Sana bir şey itiraf etmek istiyorum: Sen beni aradığında 7'nci kattaydım. Bina tamamen yıkılmıştı. 7'nci kata 3 adımda çıktım. Sen 'birinci kattayım' deyince nasıl çıkartacağız bu kızı dedim ama çok şükür ki çıkarta bildik " dedi. Görüşmede yaşadığı korku dolu anlatan Buse Hasdemir ise, bacaklarının üstünde demir bir kapının olduğunu, üzerine ise büyük bir beton duvarın yıkılmış olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.