Bakan Selçuk, Hayranlıkla Dinlediği Müzik Öğretmenini Saniye Saniye Kaydetti

Bakan Selçuk, Hayranlıkla Dinlediği Müzik Öğretmenini Saniye Saniye Kaydetti
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türkiye'yi köy köy gezerek yerel müzik kaydeden ve bu müzikleri dünyaya duyurmaya çalışan müzik öğretmeni Emre Dayıoğlu'nu makamında ağırladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türkiye'yi köy köy gezerek yerel müzik kaydeden ve bu müzikleri dünyaya duyurmaya çalışan müzik öğretmeni Emre Dayıoğlu'nu makamında ağırladı. Bakan Selçuk, üç telli olarak adlandırdığı sazını çalan Emre Dayıoğlu'nu keyifle izlerken, telefonuyla da o anları saniye saniye kaydetti.

Antalya Kaş'ta yaşayan müzik öğretmeni Emre Dayıoğlu, köy köy dolaşarak türküler kaydediyor. Derlediği bu türküleri de sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

BAKAN SELÇUK KEYİFLE İZLEDİ

Müziğe olan tutkusuyla bilinen Dayıoğlu'nu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, makamında ağırladı. Dayıoğlu'nu misafir eden Bakan Selçuk, üç telli olarak adlandırdığı sazını çalan Emre Dayıoğlu'nu keyifle izlerken, telefonuyla da o anları saniye saniye kaydetti.

DAYIOĞLU: BİRÇOK KONUYU KONUŞTUK

Dayıoğlu, "Çocukların ve gençlerin müziğimize ilgisini artırmak için yapabileceklerimizi, köy köy gerçekleştirdiğim müzik kayıtlarını, daha birçok konuyu konuştuk. Nazik davetine, samimi misafirperverliğine teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.