Bakan Soylu, 'ankara'da Aday Olsaydınız Sonuç Farklı Olur Muydu?' Sorusuna Cevap Verdi

Bakan Soylu, 'ankara'da Aday Olsaydınız Sonuç Farklı Olur Muydu?' Sorusuna Cevap Verdi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cem Küçük'ün sorularını yanıtladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cem Küçük'ün sorularını yanıtladı. Küçük, Soylu'ya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini hatırlatarak "Siz aday olsaydınız sonuç farklı olur muydu?" diye sordu. Soylu da "AK Parti bir karar vermiş, Mehmet Özhaseki'yi aday yapmış. Ondan sonra yapılacak her şey suyu bulandırmaktır" diye cevap verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber'de katıldığı Gündem Özel programında, Ankara seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gazeteci Cem Küçük'ün sorularını yanıtlayan Soylu; "Siz aday olsaydınız sonuç farklı olur muydu?" şeklindeki soru üzerine şöyle konuştu:

"SİYASETİN ALTIN BİR KURALI VARDIR"

"Siyasetin altın bir kuralı vardır. Evet istişare yaparsınız, meşveret yaparsınız. Ben bu partinin mensubuyum. Bu parti bana hangi görevi verirse, gücüm yetiyorsa, takatim yetiyorsa onu gücüm yettiğince yerine getiririm"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çalışmalar yürütülüyor. Benden çok daha tecrübeli, çok daha görmüş. Ben bir alanda çalışıyorum, o benim alanım dahil birçok alanda karar veriyor, çalışıyor, tecrübesi var, bilgisi var."

"YAPILACAK HER ŞEY SUYU BULANDIRMAKTIR"

Mehmet Özhaseki'nin de işinde mahir, tecrübeli, yolsuzluğu, usulsüzlüğü olmayan bir siyasetçi olduğunu aktaran Soylu, "AK Parti bir karar vermiş, onu Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapmış. Ondan sonra yapılacak her şey suyu bulandırmaktır. Bu her yer için böyle geçerlidir." diye konuştu.

Mehmet Özhaseki

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.