Başkan Alıcık’tan Eğitime Dev Destek

Başkan Alıcık’tan Eğitime Dev Destek
AYDIN (İHA) – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, okul ziyaretleri kapsamında Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne giderek öğrencilerle bir araya...

AYDIN (İHA) – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, okul ziyaretleri kapsamında Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne giderek öğrencilerle bir araya geldi.

Sevgi seli ile karşılaşan Alıcık öğrencilere yeni halı saha ve spor malzemeleri sözü vererek "Türkiye'nin geleceği eğitimden geçiyor. Bunun bilinci ile hareket ediyoruz. Nazillimizdeki birçok okula hiçbir ilçe belediyesinin yapmadığı hizmeti götürdük. Eğitim bizim her şeyimiz" dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık okul ziyaretleri programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün ve Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan ile birlikte Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne giderek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Eğitim ve öğretime verdiği önemi her fırsatta dile getiren ve okullara büyük destek veren Başkan Alıcık, öğrencilere okuldaki eski halı sahayı ve futbol malzemelerini yenileme sözü verdi.

Geçtiğimiz aylarda mevcut okula boya, tadilat, kantin ve yemekhane yenileme ile bina tamamlama gibi hizmetler için yaklaşık 150 bin lira harcadıklarını belirten Başkan Alıcık, şunları kaydetti:

"Her hafta okullarımızı ziyaret ediyoruz. Türkiye'nin geleceği eğitimden geçiyor. Bunun bilinci ile hareket ediyoruz. Nazillimizdeki birçok okula hiçbir ilçe belediyesinin yapmadığı hizmeti götürdük. Eğitim bizim her şeyimiz. Gençlerimiz geleceğimizdir. Sizin huzurunuzda da söz vereyim, bu halı sahayı değiştirelim. Şu an Dallıca, Bozyurt ve Mehmet Sofuoğlu Okulu'nda da halı saha yapıyoruz. Çaylı'da, Akpınar ve Derebaşı Mahallelerimizin de yararlanabileceği bir halı saha yapacağız. Çocuklarımız güzel ortamlarda spor yapsınlar"

Okul Müdürü İsmail Şimşek Başkan Alıcık'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Öğrenciler ile sohbetinin ardından hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Alıcık daha sonra okuldan ayrıldı.

Başkan Alıcık’tan Eğitime Dev Destek

Başkan Alıcık’tan Eğitime Dev Destek

Başkan Alıcık’tan Eğitime Dev Destek

Başkan Alıcık’tan Eğitime Dev Destek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.