Bakan Soylu'dan sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili açıklama

Bakan Soylu'dan sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili açıklama
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sokağa çıkma kısıtlaması konusunda, "Böyle bir şey söz konusu değil, böyle bir şey gündemimizde de değil” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “sağlık için, hepimiz için” başlığıyla Türkiye genelinde geniş çaplı olarak gerçekleştirilen korona virüs denetimlerine katıldı. Denetimler kapsamında Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan bir kapalı pazar yerine giden Bakan Soylu'ya, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken ve Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz eşlik etti. Kapalı Pazar yerini baştan sona gezerek esnaflarla bir bir konuşan Bakan Soylu, pazarcı esnafına ve alışveriş yapan vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaları yönünde uyarılarda bulundu.

Denetim sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yapmış oldukları değerlendirmeler sonucunda, haftada bir veya birkaç kez gerçekleştirilen denetimi bugün daha yoğun bir şekilde yapma konusunda adım attıklarının altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.