Başkan Doğan, Şahinler Köyü’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Doğan, Şahinler Köyü’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Şahinler Köyü'nde vatandaşlar ile iftarda bir araya geldi.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Şahinler Köyü'nde vatandaşlar ile iftarda bir araya geldi.

Ramazanın heyecanını yaşatıp vatandaşlar arasında birlik ve beraberlik ruhunu arttırmayı amaçlayan Şahinler Köyü'ndeki toplu iftara yaklaşık bin kişi katıldı. Kültür merkezi önündeki iftara Başkan Doğan da katılarak vatandaşlarla hep birlikte oruç açtı. Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, çok sayıda muhtarın da yer aldığı iftar etkinliğinde İzmit Belediye Başkanı Doğan, masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.

Dualarla açılan oruçların ardından köylülere seslenen Başkan Doğan, "Köylerimiz dünden daha iyi, daha da iyi olması için çalışıyoruz. Yollarımız, çeşmelerimiz, parklarımız, camilerimiz daha iyi. Kenarda köşede kalmış unutulmuş, yok olmaya mahkûm edilmiş, tarih kokan camilerimizi de birer birer restore ettik. Sepetçi Köyü'müzde köy müzemizi yakında açacağız. Türkiye'de ilk defa Kırsal Hizmetler Müdürlüğünü biz kuruduk. Veteriner hekimlerimiz, ziraat mühendislerimiz her gün köylerde vatandaşımızın emrinde görev yapıyor" dedi.

"Şehrimizde yapılan bu hizmetler başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve hükümetimizin, bakanlarımızın yürüttüğü başarı politikaların bir ürünüdür" diyen Başkan Doğan, Ülkemizin bu yükselişi ve güçlenişi içteki ve dıştaki Türkiye düşmanlarını çok rahatsız ediyor. Dünden daha iyi bir Türkiye olduğu için şimdi kıyamet kopuyor. Onun için Avrupa'nın emperyalist düşüncedeki Almanya, Fransa, Hollanda, İngiltere, ABD, Türkiye'nin bu gelişmelerinden rahatsızlar. Ama bu millet onların saldırılarına çok alışık. Onların Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda, 15 Temmuz'daki hain darbeye verdikleri destekler ve yapılan saldırıların her biri Türk Milletinin birlik ve beraberliğiyle geri püskürtüldü. Yine aynısı olacak, yine aynı akıbete uğrayacaklar. Her zaman olduğu gibi yine kazanan Türk milleti ve tüm mazlumlar olacak" şeklinde konuştu.

İftar sonrası sahura kadar köyde ziyaretlerine devam eden Başkan Doğan, vatandaşlarla köy kahvesinde çay içip sohbet etti.

Başkan Doğan, Şahinler Köyü’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.