Bakanlardan deprem açıklaması

Bakanlardan deprem açıklaması
İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 28. TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger toplantı yaptı.

İzmir'de meydana gelen depremin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 28. TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Bornova'da bulunan 112 Acil Çağrı Merkezinde toplantının ardından açıklama yaptı.

12 vatandaş hayatını kaybetti

Depreme ilişkin önemli bilgiler veren Bakan Kurum, 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından 114 artçı deprem meydana geldiğini belirterek, "Alan arama tarama faaliyetleri bütün illerimizde devam ediyor. Diğer illerimizden herhangi bir sorun gelmedi. İzmir Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka'da ekipler yoğun şekilde çalışıyor. Şu anda kan ihtiyacı söz konusu değil. 8 vatandaşımız yoğun bakımda, 5 vatandaşımız ameliyata alındı. Gerekli müdahale yapılıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.