Ak Parti Sivas İl Başkanı Şahin: "Sivas’ta Bin 238 Köyde Alan Taraması Yapacağız"

Ak Parti Sivas İl Başkanı Şahin: "Sivas’ta Bin 238 Köyde Alan Taraması Yapacağız"
AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İhlas Haber Ajansı (İHA) Sivas Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İhlas Haber Ajansı (İHA) Sivas Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

İl Başkanı Ziya Şahin, İHA Sivas Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek çalışmalar hakkında Bölge Müdürü Göktürk Fırat'tan bilgi aldı. İHA'nın çalışmalarını takip ettiğini belirten Şahin Fırat'a çalışmalarında başarılar diledi.

Teşkilatın çalışmaları hakkında bilgi veren Şahin,"Sivas geniş bir coğrafya, biz de AK Parti il teşkilatı olarak 11 Temmuz'da başladığımız kongre sürecinde bir aşamaya geldik. 30 Eylül'de merkez ilçe kongremizi yapmak suretiyle ilçe kongre takvimimizi bir nebze tamamladık. Ekim ayı içerisinde başka bir program düzenledik. 1 Ekim-31 Ekim tarihleri arası bütün teşkilatlarımız, ekipler halinde Sivas'ın bin 238 köyü, 627 mezrası, 251 mahallesinde tarama faaliyeti yapacağız, biz buna alan taraması diyoruz. Burada ekiplerimiz hem resmi kurum ve kuruluşların hem sivil toplum kuruluşlarını, hem muhtarların, hem esnafları, hem de hastaneleri ziyaret ederek onların dertlerini taleplerini alacaklar, yapılmış icraatları kontrol edecekler varsa eksiklikler onları tamamlayacaklar ve hizmetlerin başında bulunacaklar, hizmetlerin tanıtımını yapacaklar. Sivas kış memleketi, kış yaklaşırken, kış bastırmadan 28 bin kilometre kareyi taramak istiyoruz. Bir haftadır bu faaliyetimiz devam ediyor. İl yönetimimizden 10 ekip, ilçe yönetimimizden 5'er ekip olmak üzere her yerdeyiz" dedi

İHA Sivas Bölge Müdürü Göktürk Fırat ise ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek AK Parti il teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin sonunda Şahin ve beraberindekiler kurum personeliyle hatıra fotoğrafı çekindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.