Baltayla Vapurda Panik Yaratan Şahıs Serbest Bırakıldı

Baltayla Vapurda Panik Yaratan Şahıs Serbest Bırakıldı
İzmir'de dün sabah Konak-Karşıyaka seferini yapan vapura ceketinin içine sakladığı baltayla binen şahıs paniğe neden olmuştu.

İzmir'de dün sabah Konak-Karşıyaka seferini yapan vapura ceketinin içine sakladığı baltayla binen şahıs paniğe neden olmuştu. Telefonda konuştuğu kişiye"Bu vapuru oraya getirteceğim" dedikten sonra yolculara baltasını göstererek "Bu vapur İstanbul'a gidecek" diye tehdit eden şahıs, gözaltına alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

ELİNDE BALTASIYLA VAPURU KAÇIRMAYA KALKMIŞTI

İzmir'de sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Konak-Karşıyaka seferini düzenleyen vapura Karşıyaka İskelesi'nden binen bir şahıs, ceketinden çıkardığı baltayı yolculara göstererek, "Kimse yerinden kalkmasın bu vapur İstanbul'a gidecek" dedi. Bu sırada telefonla konuşan şahıs, telefonla konuştuğu kişiye de, "Bu vapuru oraya getirteceğim" dedi.

SAVCILIK TALİMATIYLA SERBEST BIRAKILDI

Yolcular, olay karşısında korkuya kapılırken, vapur içerisinde yolcu olarak bulunan bir polis memuru ise durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine ekipler Konak İskelesi'ne geçti. Şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, baltayı da teslim etti. Daha sonra Anafartalar Polis Merkezi'ne götürülen şahıs buradaki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.