Serdar Ali Çelikler: "fenerbahçe Hiç Mi Hücum Etmez"

Serdar Ali Çelikler: "fenerbahçe Hiç Mi Hücum Etmez"
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Malatyaspor'u deplasmanda 2-0 yenerek zirveye tutundu.
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Malatyaspor'u deplasmanda 2-0 yenerek zirveye tutundu. Habertürk yazarlarından Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin galibiyetini değerlendirdi ve sarı-lacivertli takımın futbolu ile heyecanlandırmadığını ifade etti.

"Takımı ise sahaya herhangi bir sürpriz olmadan, klasik deplasman 11'i ile sürmüş. İsla'nın yerine Şener'in oynaması doğru karar. "Yaptıklarını anlamlandıramıyorum" dediği, yandaş medyasına "Sene sonuna kadar maç yok" haberleri yaptırdığı Volkan'a da kaleyi teslim etmiş.

İkinci yarının başında Fernandao ile 2 tane iyi pozisyondan yararlanamadılar, 60'la 80 arasında ise tamamıyla stop ettiler. Yani bir takım deplasman oyununda edilgen olmayı kabul edebilir, "Rakip gelsin ben bekleyeyim" diyebilir ama hiç mi hücum düşünmez, hiç kontraya kalkamaz, hiç mi topu kenarlara taşıyıp rakibin baskısını kırmayı düşünmez?

Ama Aykut Kocaman'ın hep diyoruz ya idefixleri var. 60 ile 80 arasında 1-0 öndeyken savunursun, bu esnada gol yersen Valbuena'yı hemen oyuna sokarsın, son 5 dakika da Soldado'yu koyarsın. Yok, dünkü gibi gol yemezsen rakibin iyice risk aldığı 80'den sonraki dakikalarda kontradan ikiyi ararsın. Sezon başından beri en ufak bir değişiklik yok."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.