Altıntaş Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Tarihi Ve Kültürel Gezi

Altıntaş Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Tarihi Ve Kültürel Gezi
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projesi kapsamında Altıntaş Meslek Yüksekokulu'nda eğitim gören...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projesi kapsamında Altıntaş Meslek Yüksekokulu'nda eğitim gören 40 kız öğrenci için gezi düzenlendi. Proje kapsamında Kütahya'nın tarihi ve kültürel yerleri gezildi.

Altıntaş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Taşpınar, "Bakanlığımız tarafından yürütülen "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projesi kapsamında Altıntaş ilçemizden öğrencilerimizi otobüsle alıp Kütahya merkezdeki tarihi mekanlarımız Samanpazarı, Ulucamii, Macar Evi, Çini Müzesi, Kent Müzesi ve Hisar Kalesini gezdik. Yurdumuzun dört tarafından ilçemize okumak için gelen öğrencilerimiz Kütahya'nın tarihi güzelliklerini görme ve öğrenme imkanı buldular. Gezinin son derece verimli geçmesi, İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü olarak bu projenin belirli periyotlarla tüm öğrencilerimize yapılması konusunda çalışma yapılmasına karar vermemizi sağladı. Projeye katılan gençlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.