Erdelli Mahallesi Artık Daha Güvenli

Erdelli Mahallesi Artık Daha Güvenli
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Akhisar'ın Erdelli Mahallesi'nde tamamlanan...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Akhisar'ın Erdelli Mahallesi'nde tamamlanan dere ıslah, panel çit ve temizlik çalışmalarını yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

MASKİ Genel Müdürlüğü, dere ıslah, panel çit ve temizlik çalışmaları ile dere yataklarını sağlıklı ve güvenli hale getiriyor. Bu kapsamda, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akhisar ilçesine bağlı Erdelli Mahallesi'nde de hayata geçirilen dere ıslah, panel çit ve temizlik çalışması tamamlanarak yol geçişi ve su akışı sağlıklı hale getirildi. 340 metre betonarme U kesit, 50 metre kutu menfez, 680 metre panel çit ve 600 metre de dere temizlik çalışmasının yapıldığı hizmeti, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran yerinde inceledi. Başaran'a, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ulvi Kaynak ile Şube Müdürü Kemal Açıkgöz eşlik etti.

Erdelli Mahallesi Artık Daha Güvenli

Erdelli Mahallesi Artık Daha Güvenli

Erdelli Mahallesi Artık Daha Güvenli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.